Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, December 8, 2009

Lunch Di McD

Assalamualaikum...

Semalam Ena ajak lunch sama....memule tue mmg ade hati nk ajak dia lunch jgak sbb bosan pulak aku mkn kat opis...tp dlm hati berkira² jgak sbb takut dia bz ke...selang dlm setengah jam Ena call ajak lunch sama...

Aku apa lagi lah kan...ibarat mengantuk di sorongkan bantal lah...pastue Ena decide mkn kat McD...aku on je lah sbb last week dia dh ikutkan rentak aku...lah nie aku plak ikut rentak dia.....ktorg mkn set prosperity burger...

Prosperity burger kat Kota Damansara mmg marvelousss...compare ngan kat McD BRP...pedas pun pedas...terstop² jgak lah aku makan...mana x nye dh ade sos lada hitam aku letak lg sos cili...aku pelik gak Ena terkejut aku letak sos...erm...



2 set prosperity burger...


Aku snap gmbar Ena..termasuk plak gmbar mamat kat belakang tue...siap pndang lg kat ktorg tue...ambik ko...hehehe...sure dia ingat aku snap gmbar dia...hikhikhikhik...dh pas tue dia plak pegang phone...ah sudah...jgn ko snap gmbar ktorg sudah...




Free Signature Generator

6 comments:

Arief Arf said...

eh rase die lain2 ke lain2 tempat?
bukan sume sama je ke standard die?
haha

X)

Zura said...

xdelah...lain tmpat lain kualiti dia...resepi sama lah tp cara pembuatan tue lain... :)

LanaBulu said...

Kena hati2 juga sbb baru2 ni teman terima email yg ceritakan ttg makanan yg disediakan..double check dulu daging yg kat dalam tu masak ke tidaknya dan sebagainya..
Yg lain2 tu ok je..bedallah..apap lagi kan perut dah berbunyi..harum lak tu..hee Sodapp ni..

Zura said...

ooo...ye ke...erm...susah gak kan...tue lah dlm islam nk mkn kena dahulukan dgn bismillah kan...klau makanan tue xelok insyaallah Allah akan siahkan...

zh-ena said...

mungkin mamat tu perasan ko snap gambo dia

Zura said...

alaaaa...bkn aku nk snap gmbar dia pun...yg dia kalih seat buat ape...mule2 tue dia dok seiring ngan aku tetiba dia dok depan aku plak...nk nyebuk bergambar sekali kot...sbb dia th kite akan buat entry...tumpang glamer...hahahahha