Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, December 15, 2009

Kerusi Baru

Assalamualaikum....

Aku dh tukar kerusi baru kat opis nie...memule tue sombong...bkn sombong...kerusi aku yg lama tue elok lg so malas lah nk tukar...lainlah klau dh jahanam mmg aku merengek nk tukar...kerusi nie comfortable sesgt..sbb bleh sandar smbil tido...krooohhhhh...



Penyandar yg paras nye xlepas kepala...

Executive Chair....




Free Signature Generator


12 comments:

A N A K - A N A K K U said...

selama nie ko pakai kerusi plastik ker ra?????????hahaha

lemonade said...

makin lena la tdio tyme office hour dh dpt kerusi empuk. =)

Zura said...

bknlah kerusi rotan...senang aku nk babab bos aku...hahahha...

kerusi aku dulu sandarnye x tinggi susah nk sandar sbb kepala terkeluar...

Zura said...

fuhhhh...klau bos xde mmg leh buat projek jahatlah...hehehe

norhaizan said...

bestnya krusi baru.. nak gak krusi cam tu..krusi saya tak opis ni kalo menyandar macam nak jatuh jer..hihi

zaza said...

ha'ah la.. selama ni ko pakai kerusi plastik ke wei..?
kerusi baru ko ni, sama cam aku la.. cuma, aku punya warna biru.. memang selesa.. boleh pusing2 lagi.. ha ha

zh-ena said...

aku klu kat opis jgn la sesaper nak pki kerusi aku.sbb dah biasa ngan kerusi tu kan..klu tukar rasa lain jea

Zura said...

tue leh main hayun2 tue haizan...hehehe

penah tergolek x...??hihiihi..

Zura said...

kan aku dh ckp kerusi rotan...hahahhaha

selesakan liss...ktorg kena ambik hijau sbb kena match ngan colour company iaitu hijau...bosan je...

Zura said...

mmg pun na...klau kite gune kerusi org mesti rase lain...xbest kan...

~ain said...

hahha.. kerusi ain kat opis ni, dah tertanggal tempat letak tangannya.. lawak tau.. punya laaaa den ni ganas!

Zura said...

laaa...duduk kat seat dia ke duduk kat pemegang tangan...ain nie...ganas...