Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, December 22, 2009

Angan² Tahun Depan

Assalamualaikum...

Hari nie aku rase cm malas sesgt...mata aku pun ngantuk sakan...malam lpas settlekan kiraan myk wangi aku teruslah tido tp dh pkul 12 pun xnk dia lelap...puas aku tutup mata aku nie...susah nau...

Mcm² aku pk terutama sekali road tax insurance aku yg matinye bln depan...pening sungguh bile hidup kite sentiasa nk gune duit kan...rase cm masalah xselesai²...dh dpt tido terjaga plak dlm pkul 4 nk ke pkul 5 pagi...

Pagi nie exec aku suruh key-in tuk incentive...hahhh dpt incentive ke....???wow...mulelah aku memasang angan² nk kasi perabih duit....byk bende aku nk buat...tunggu dpt duit bonus atau incentive je nie...

Antara wishlist aku untuk thn depan..:
  • Reduce hutang kat kakak & adik aku
  • Service aircond kete
  • Beli cover hset & travel charges
  • Beli pelindung cermin tepi...(phm² sendirilah ape kebendenye)
  • Beli pencuci muka, pelembab muka
  • Beli board belakang kete...(nie pun phm sendirilah...xreti nk explain)
  • Beli kasut & purse baru
  • Bayar segala hutang piutang aku kat si pemiutang aku
  • Beli set katil

Tak dpt settlekan semua pun xpe jnji setengah drnye langsai...xsabarnye tunggu duit berkepuk² dlm akaun bank...wahai duit jatuhlah ko depan aku...bleh x wish cm tue..



Free Signature Generator

8 comments:

~AmyLiana8886~ said...

byk menda nk wat taun depan..huhu..keje baru tmpat baru smua kena baru..yg penting tunggu gaji tuk 11 n 12 masuk skaligus..huhu

onniey84 said...

wauu banyak nya list..takper setel pelan2 ok :)

Zura said...

bestnye amy...makcik kayo tue...:)

Zura said...

itu pun ade list yg dh sethun tertunda...harap2 thn nie leh settle...

::alwaniamalini:: said...

huwaaaaa....bila pk bab roadtax tu yg pening huhu..kita mengalami masalah yang samaaa..

Zura said...

hahaha...peningkan..rase cm nk g rompak bank je ambik duit...

A N A K - A N A K K U said...

aku kan ra...settle duit roadtax dgn main kutu...hehehe so xdelah pening sgt pala aku..tp aku duk pk duit nak belajar...nsb ade duit asb, nk kuar duit kwsp mcm malas jer...tp bnyk tol ko nak wat tahun depan kan...aku xtau nk watper selain nk hbs belajar cepat....

Zura said...

selagi ade duit mmg byk lah bende nk buat...bende yg xde dlm listing pun aku akan adekan...hehehe