Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, December 16, 2009

Minyak Wangi Yang Best

Assalamualaikum...

Dlm sesenyap aku nie sbnarnye pengedar minyak wangi...cm saudagar minyak uratlah...hehehe...aku nie menolong sepupu aku meniaga minyak wangi je...x ambik untung pape pun...sbb bkn niat aku nk niaga...

Klau dulu aku pkai minyak wangi avon wangian imari ....sehinggalah sepupu aku bwk minyak wangi nie...adik ipar dia jual....pilih² terus aku suke then try lah pkai...mmg mengancam...bau dia semerbak....xyah nk colet byk sgt...

Bau dia tahan 24 jam...smpai kan dh basuh baju pun bau tue still ade lagi...xcaya...try pkai...ini mmg pati nye minyak wangi...klau xcaya jgak tnye Haizan....Haizan pun gune minyak wangi nie...xcaya tnye my lovely friend (listing blog kat left sidebar)...

Ada mcm² jenis bau...aku ingat lagi bau pertama aku pkai Kenzo Flower...pastue aku tukar² bau sbb bau yg lain pun menyengat hidung aku nie...mmg powerlah....ade jual dlm botol besar, sedang n kecik...

Dulu mase pkai dulu mber opis selalu tegur je...lama kelamaan drg nk beli so start tue lah aku jd pengedar...smpai ke hari ini...permintaan yg xtinggi sgt tp xputuslah org ckp...klau dulu Imah ngan Ena tolong jualkan tp drg skrg dh bankrup..hihihi...

So far aku pkai tahan 2 bulan sbb aku nie mmg hantu minyak wangi...selagi xbau sendiri mmg xpuas aku colet....klau boleh nk mandi minyak sekali....hehehe....aku rase mmg berbaloi pkai myk wangi nie...sbb murah n tahan lama...



Antara jenis bau yg aku pnah gune....dlm 4² nie aku suke bau Amore...




Free Signature Generator

17 comments:

norhaizan said...

wah wah dah jadi tokey minyak wangi..haizan pon berniat gak nak buat biz ni..nnti leh la kak zura jualkan eh..hihihi..owh..amore tu best eh..hugo boss women ngn paris hilton pon best gak kak

norhaizan said...

minyak wangi ni memeng best sgt..tahan sampai malam kalu tidak mandi la..hihi..sampai ke baju pon tahan au..saya memang sudah gila ngn minyak pati ni...heee..tgk tgk akak, saya tolong promote ni..heee..tapi memang best la bau dia

Redbloodsnow said...

hahaha..sama ar kte zura. selagi sendiri x cium bau. selagi tuh la x puas ati kan..hehehe

Zura said...

wow...leh jd mber bisnes nie haizan...mana lah th pas nie ade permintaan melalui blog...haaahh ko...kayo makcik...

Zura said...

tul tue...nk curah je rasenye kat badan...org sarawak nie xnk try ke minyak wangi nie...????hihihi

Zura said...

smpaikan mber dh gelar akak nie ZURA MINYAK WANGI....

Sulamankasihabadi said...

9 bulan ujie x mau bau minyak wangi ni...

Sulamankasihabadi said...

9 bulan ujie x mau bau minyak wangi ni...

Zura said...

pregnantlah tue...adatlah org pregnant cm tue...tp pastue dh okey ke...??

chugie said...

ra, nape x meniaga sendiri?? bleh buat side income.. bagus tul ko ni ek??

Zura said...

aku xde talent berniaga zie...aku xseaktif ena...

LanaBulu said...

Pompuan yg guna minyak wangi nih kena berpada-pada..
tak leh lebih2 nanti ..masalah..
referlah yg lebih arif..
demi kebaikan bersama..
ok Zura..!

Zura said...

hehehe...th dah...ppuan nie xleh berhias n berwangi2an yg terover...nti lain jdnye... :D

::alwaniamalini:: said...

kasikla free sebotol..tester ehehehe

zh-ena said...

betul tu wangina perfume tu blh thn 24 jam..

Zura said...

nak free ke wani...ermmm...dpt botol je bolehlah kot...hahahha

Zura said...

ko xnk ke beli myk wangi nie na...xnk sambung bisnes lg ke...hehehe