Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, December 15, 2009

Staff Di Hujung Tahun

Assalamualaikum....




Klau hujung tahun sure org makan gaji akan jd cm nie....hehehe...tgh menunggu bonus...smpai tengkorak jdnye...kalau boss kite nmpak sure dan dan tue gak kuarkan bonus sbb takut roh staff dia cari dia memalam...hehehe..


Free Signature Generator

12 comments:

NahDaTuLIzaH said...

ish..ish..sangat sadis..ni kire cam reminder pada bos la ek..hehe

Zura said...

sape bos 'AWAS'...nie amaran keras...hehehe

A N A K - A N A K K U said...

hahaha aku dah terasa nak 4wd email ko bg tue kat big bos aku jer...;p

Zura said...

hahahha...elok gak tue...ko bg email add dia meh aku 4ward kan...ehhheheh

::alwaniamalini:: said...

besnye kalo dapat bonus!

zh-ena said...

gamaknya smp jd mcm tu sekali hehehhehehe

Zura said...

mmg best dpt bonus wani tp sanggup ke smpai jd cm gmbar kat atas tue menunggu....hehehe...

Zura said...

ntahlah na...ko rase2 ade x smpai cm tue...hehehe

onniey84 said...

dh tk mengharap pd bonus..huhu

Zura said...

ala cianye onniey....sedih je bunyi nye...

~ain said...

kita yang tak de tanggungan anak bini ni kan zura tak terasa sangat. kalau yang ada anak tu, nak beli perkakasan sekolah lagi.. apa lagi.. memang jadi tengkorak idup laaaa kalau tak de bonus.. mak pak dulu sampai kena korek tabung haji.. hehehe

Zura said...

a'ah...sian kan klau bonus xde...dh lah skrg nie barang mahal aje...