Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, December 9, 2009

Kasut

Assalamualaikum....




Kasut aku bwk g keje dh putus tp aku dh gam kan ngan gam uhu...xthlah bape lama boleh tahan...putus mase g kenduri kawin sabtu lepas...anak mber aku Kak Eda terpijak kasut aku dr belakang...nasib baik dh nak balik mase tue...

Aku jenis xretilah nk klasifikasikan kasut nie untuk ape kasut nie untuk ape....yg aku th itulah kasut g keje...itulah kasut g jenjalan...itulah kasut g kedai...bkn xde kasut lain tp tumitnye 2 heel n kasut sarung...maleh aku nk sarung kasut tumit...sakit kaki je...

Ade org selesa kasut tumit tinggi tp aku plak gerun tgk drg pkai kasut high heel.....takut kang salah step terpelecok plak...tp klau org dh biasa no hal pd drg...nape kasut org lelaki xde yg high heel ye...cm ne lah ropenye kan klau lelaki ade kasut tumit...mesti lawak...



Free Signature Generator

14 comments:

zh-ena said...

sama la kita sampai lunyai la kasut yg kalau aku pki tu sedap di kaki

norhaizan said...

maknanya tu kena beli kasut baru la kak zura..hi-heel kalo pakai pon x besh jugak, sakit kaki kalo pakai lama lama

Zura said...

sama lah kite na...smpai lunyai...selagi leh baiki aku akan baiki...

Zura said...

mmg pun haizan tp ade org selesa je pkai kan...kdg2 tue pelik tgk drg nie...xsakit ke kaki tue...

LanaBulu said...

Biasakan utk kaum wanita ni simpan satu extra dalam kereta tu..apa2 hal senang..kan Zura..

Zura said...

ye betul...baik buat rak dlm kete...hehehhe

A N A K - A N A K K U said...

hahahaha...kalau boleh nak pakai selipar jer g opis...senang nak bergerak....kalau kasut sport tue x nmpk weird sgt, dh lame kau pakai g keje ,g kedai ra.....one for all , all for one...hahahaha

::alwaniamalini:: said...

hah samela kitee..kasut satu je..itula yg pakai pegi keje..itula yg pakai pegi jenjalan..pakai smpai hancur..last week baru bawak pegi baiki kat cobbler..malas nak beli baru huhuh

NahDaTuLIzaH said...

aku g keje pakai selipar jek..huhuhu..sebab masuk dalam da kene pakai safety boot.
tapi nak gi jalan-jalan aku pon x reti pakai kasut high heel. susah nak jalan laju-laju...hehehe

Zura said...

hahaha...aku klau xde org kesah pun aku nk aje pkai selipar jamban...hehehehe...

Zura said...

betul wani bkn kedekut tau tp sbb dh selesakan cm ne pun mesti nk betulkan jgak...

Zura said...

lagi satu klau pkai high heel nie takut nti tersekat kat lubang memana...pastue xleh nk angkat...buat malu je..

kuina said...

g shopping cepat MYES dah mula...

Zura said...

alamak...sale ke...??