Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, December 28, 2009

Rindu Kat Korang Berdua

Assalamualaikum...

Pagi td tetiba aku rase rindu je ngan best friend aku dua org nie....rase nk jumpe borak² ngan drg cm dolu²....rase cm nk ulang je balik kenangan tue....nk th sgt perkembangan krg mase nie...dh berthun xjumpe kan...

Adalah tidak mustahil klau aku nk jumpe mber ppuan aku Zu'ar nie sbb dia still keje kat Jusco lagi tp mber lelaki aku sorang nie...Din...last aku dgr dia dh berenti keje kat Jusco...then xth dia dok mana...

Last aku jumpe mamat nie bln 7 ke bln 10 ntah...thn 2005.....lama giler tue xjumpe...Zuar lg lah lama...pas aku berenti keje terus xjumpe langsung...dlm thn 2004 jgaklah...sbb aku berenti pun dlm bln 9 2004....nie gmbar terakhir ngan drg...



Zu'ar & Din....


Zu'ar :
Aku kenal Zuar nie sbb department process 1 & 2 cume ktorg je ppuan...ade jgak ppuan tp maternity leave...so org pertama aku kenal n suai ngan aku adalah dia....so ktorg pun kawanlah dan menjadi rapat...ktorg selalu rehat sama klau shift sama...selalu jgak pakat ngan SL aku tuk sama kan shift ktorg...hihihi...SL aku plak sporting...sbb tue drg panggil ktorg kembar..."mana ade Zu'ar mesti ade Zura...mana ada Zura mesti ada Zu'ar...."...begitulah perumpamaan nye...cume off day je xsama...skrg nie aku dgr dr adik aku mber aku nie dah bertunang....tp bkn ngan BF lama...hehehe...dh clashlah tue...


Din :
Mamat nie mase memule mmg aku xsuke sbb tgk dia kerek sgt...klau selisih aku mmg xnk pandanglah mamat nie...menyampah sesgt...berlagak bagus je...tp ntah mcm mana ntah ktorg leh jd rapat...aku xpk dia nk kawan ngan aku sbb dia nie mmg mamat hensem so mestilah nk kwn ngan ppuan cantik kan...tp tanggapan aku tue salah...hihihi...satu hari tue aku shift ptg n rehat sensorang...teruslah dia temankan aku makan...segan tok sah ckplah...sbb aku xduga dia nk temankan aku...hikhikhik...start dr situ ktorg rapat...bape kali jugak lepas aku berenti keje ktorg jumpe kat Sunway Pyramid...mamat nie lah ambik aku ngan moto dia sbb aku br dpt lesen n xde kete lg...tahu dek mak bapak aku naik moto ngan kawan lelaki...naya je...buat sorok² tue...sbb ade back-up...hahahhaha....last aku jumpe dia...dia bgth dia dh bertunang...n 25.12.2005 dia akan kawin....surprise n marah sgt sbb sorokkan dr aku.....


Manalah krg erk...rindu sgt nk jumpe krg....




Free Signature Generator

9 comments:

zella said...

uish.. lamenyer xjumpa...

Zura said...

tulah yg rindu sgt tue zella...

LanaBulu said...

Eloklah tu..
Yg jauh didekatkan..
yg dekat diintimkan..bersama syariat..mesti mendapat keredhaanNya..

LanaBulu said...

Eloklah tu..
Yg jauh didekatkan..
yg dekat diintimkan..bersama syariat..mesti mendapat keredhaanNya..

[asam]pedas said...

rindu plak kat kengkawan aku..sob sob sob~

zh-ena said...

lama gila korang tak jumpa..masuk la jejak kasih ;D

Zura said...

insyallah keredhaan yg di harapkan

Zura said...

hehehe...xnklah glamer2 sgt...

Zura said...

xpe...rindu itu akan sampai... :)