Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, August 13, 2010

Berwajah Baru

Assalamualaikum.....



Tadi aku bukak blog then cm biasalah nk moderate comment kan...sekali tgk dh berubah dia punye page...boleh jgak kite spam kan comment....dan yang paling clear bile setiap comment akan di bgth untuk entry yang mana...seperti aku squarekan tue...

Kalau nak tgk comment yang dah di publishkan pun boleh...click je kat kotak publish tue...


Free Signature Generator

16 comments:

♥CIK SHA♥ said...

a'a..sha pun terkejut gak tgk tadi..hehe..

..nOj.. said...

a ah aku pun tekejut td. tp lebih bagus la camni. nak2 yg pesen apdet 2-3 entry sehari. takde la tertnye2 komen kt entry mane

Lovely Bella said...

erk.. nape kat bella x de pun utk setting tuh... huhuhuh.. nape? nape? nape?

mahira oya said...

x buat cani pon..
komen jer terus masuk..xde pemantauan..

~♥ iella ♥~ said...

a'a..sejak kemarin...

saya_arief said...

woo.
menarik2..
slalu publish ikot gmail je..
:D

Zura said...

agaknye terkejut beruk ke sha...hehehe

tp nmpak flexible sikit..

Zura said...

betul noj sbb aku kekdg pun xsure comment tuk entry mana..

Zura said...

mungkin bella gune comment yg direct save...cm ktorg nie gune moderate comment..

Zura said...

hehe..akak suke tapis dulu sblm publishkan comment tue..

Zura said...

ye ke...tp smlm xde pun...

Zura said...

bkn kata menarik je, tertarik sungguh.. :)

chugie said...

emm baru ku tau ra.. bila baca blog ko ttg bende ni

Zura said...

hehehe..len kali masuk blog aku lg tau...kahkahkahkah...aku pun br dpt th pagi td zie..

ardinihumaira said...

temkyu tuk blogspot ;) hehe.. senang nak asingkan spam dengan komen kan

Zura said...

tuelah...senang nk th jgak komen tuk entry mana...