Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, August 17, 2010

Tak Faham Atau Konfius

Assalamualaikum.....


Tengok akaun nuffnang tadi tetiba bertambah lagi satu iklan BE Microsoft Silverlight SS....iklan DiGi Broadband yang aku cakap menjadi² naiknye tue telah pun menurun ke ME...tak pe la kurang satu bertambah lagi satu BE...alhamdulillah.....

Minggu lepas aku adelah baca entry Noj pasal dia dh 3 minggu tak dapat BE...siaplah makcik tue show UV dia sekali...mmg ramai masuk blog dia compare ngan blog aku...aku jadi heran jugak...atau mungkin Noj akan dapat BE gedebak sekali....

>>>Masih konfius nk dapatkan BE tue cm ne....



Free Signature Generator

12 comments:

saya_arief said...

manyak nye BE.
:D

ardinihumaira said...

dni lagi la.. earnings je naik. BE tak bertambah pun huhu

Sharinginfoz said...

tahniah memang meriah le

Zura said...

BE awak lg byk arief... :D

Zura said...

xpelah dini..nti mesti dpt sekali gedebuk...akak doakan erk...

Zura said...

alhamdulillah...meriah mcm hari raya...hehhe

YanDarwisy said...

Oklah tu...shopping time!

onniey84 said...

tahniah zura...rezeki ramadhan...
maybe kawan zura tu kena update survey or setting kat nuffnag balik..then paste semula kod baru

Zura said...

shopping time yan...hehehe...kopaklah poket..

Zura said...

ooo...ye ke cm tue onniey...

~ain said...

hahah ain pun tak tahu pun pasal nuffnang n.. masuk je, lepas tu tunggu je sampai bleh cash out.. hehe

Zura said...

kekdg nk buat xth je ain..tp mcm nk jgak ambik tahu..