Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, August 30, 2010

Bila Merry Go Round Berada Di Bawah

Assalamualaikum...




Okey..tak best jgak kan asik cite pasal saat naik je...kite cite plak pasal saat kita jatuh plak....dah kata nama blog pun Merry Go Round...sentiasa berpusing ats ke bawah, bawah ke atas...tgk je akaun nuffnang...BE aku yang ada 8 terus jatuh 4 iklan ke ME...


Tak pe lah kan...itu pun kire kuat lagilah...klau tgk amount iklan BE aku yg dah jatuh tue tak banyak mana pun sen nya...tapi alhamdulillah tetap ada sen...aku punye sen tuk BE tak de lah seGAH mana pun...setakat nak beli gula² dapatlah...

Kalau dulu DiGi broadband sustenance July aku menjadi² naiknye...lah nie nuffnang bagi lg iklan tersebut sbg BE dan alhamdulillah campaign nie pun menjadi² jugak naiknya...aku ingatkan BE DiGi Octupos aku akan turun sbb tak gerak² nilainya...

>>>Ermmm....

Free Signature Generator

6 comments:

AngahSayang2314 said...

salam kunjungan

sabar ye..kadang2 tue tak semestinya kita berada di atas gak... yg penting kita kena berusaha ye...

|| NaFiRaa || said...

tak pe.. banyak lagi BE yang tinggal..:)

ardinihumaira said...

banyaknya BE akak! :D

Zura said...

BETUL3X..YG PENTING BERUSAHA...asal plak font nie jd besar..

Zura said...

bolehlah nafira..itu je yg mampu tinggal...

Zura said...

byk ke dini..klau byk lebih dr seploh...