Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, August 13, 2010

Opocot Mak Ko Terkejut... ☺

Assalamualaikum...




Okey, nape aku show muke org nie yang aku cari dr google..hehhehe...sbb...sbb...sbb...aku nk buat surprise pada seorang pembaca aku yang amat bertuah...atas keikhlasan dia berkawan ngan aku dalam dunia maya ini...

Bukan aku ckp org lain tak ikhlas...sume ikhlas kan...termasuklah aku pun ikhlas berkawan ngan korang...tapi atas usaha keras dia buat aku rase nk bg something sbg penghargaan...aku tak nak mention sapa orang tue sehinggalah penerima itu bgth aku hadiah dia dh sampai...

Kalau nak tahu sapa org tue kenalah tunggu ye..kemungkinan agak lewat sikit kot aku nk send hadiah almaklumlah bln pose nie tp aku akan cube a.s.a.p....asal bln pose, mcm sume aktiviti ter'stop' ke..??hihi...marah pd diri sendiri...

>>>Aku plak yang teruja...hehehe...nantikan KEJUTAN tersebut ye wahai manusia...



Free Signature Generator

9 comments:

NahDaTuLIzaH said...

Wah..bestnye...ko memang murah ati la zura..
Ape-ape hal pun aku congrats kat kawan ko yang bertuah tu.. :)

♥CIK SHA♥ said...

wahhh..siapa la orang tu eh??hehe..

mahira oya said...

wah!!! wat kejutan nih...menariks..
mcm af la plak kan..

Zura said...

hati aku tgh murah ni izah...ko nk beli x..??kehkehkeh...

Zura said...

tungguuuuuuu...sapalah insan tue ye cik sha...

Zura said...

hehehe...itu AF ini ABC smpai Z..hikhikhik

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. siapakah yang bertuah itu.. rezeki ramadhan nih~

Zura said...

kena tunggu...

Lovely Bella said...

bagusnyerrr.. isk bella pun rs nk bg gift jugak laaa