Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, August 20, 2010

Entry Di Umah Lagi

Assalamualaikum....

Best jugak dapat berentry kat umah nie erk....hehehe...ini adalah second time aku berentry di umah sbb aku enggak keadaan lap top sendiri apatah lagi broadband...ini pun dok menumpang b/band adik ipar aku...

Walaupun di beri kebenaran untuk berentry tapi orang punye beb mana bleh nak buat cam harta sendiri kan...klaulah lap top n b/band yang aku tgh gunakan nie hak milik aku....sure leh aku rajin jenjalan kat blog korang sume....hehehe...

>>>Okeylah malaslah nak lama2...nak prepare buke posenye makanan...tata...titi...tutu...


Free Signature Generator

4 comments:

ardinihumaira said...

best kan layan blog kat umah ;)

chugie said...

sempat ;lagi tu...

Zura said...

mmg bestlah dini tp tue lah xthlah bile boleh buat cm tue... :(

Zura said...

mahunye tak sempat zie ooii