Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, August 28, 2010

Karikatur Merry Go Round

Assalamualaikum...

Aku rase kan budak² memang suka melukis..walaupun ape pun lukisan yang dorang nak buat dorang tetap nampak talented person...aku rase budak² nie mule mengenal sesuatu dengan lukisan...membuatkan budak² nie mmg berkeinginan untuk menghasilkan sesuatu...

Adik aku Wiyah nie mmg suka melukis...mcm² watak kartun dia cuba untuk lukis...sekali tengok menjadi plak lukisan dia walaupun tak 100% nampak real kat t.v...boleh lah...



Ari tue dia lukis gambar aku...bila dah siap melukis terus dia tunjukkan kat aku..."zura, nie gambar ko"...aku pun tgklah hasilnye...jeng jeng jeng....

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x



Inilah aku...yang aku letak arrow tue dia cakap aku ada power...tangan berapi...ceh...kurang asam punye adik...famili aku yang lain dh gelak²kan aku...






Free Signature Generator


14 comments:

ardinihumaira said...

hehe.. comel gak dia lukis tu kak

NahDaTuLIzaH said...

Wah..tak sangka ko ade power...cam X-men plak...hehehe..

Anyway cute scratch... :)

~AmyLiana8886~ said...

zaman kita dulu pun lukis cmtu jugak kan..hihi

zh-ena said...

tu tandanya ko garang ra heheheheh

ieQa sWetLuv said...

haha cumel lak kartun tu hahaha

Zamz said...

haha ada power tuu

Zura said...

haha...lawak je akak nengoknye dini...okeylah

Zura said...

mcm x-men...erm...volvarine..hehehe

Zura said...

yup amy..lg plak dulu org lidi pun kite expert lukis kan..hehe

Zura said...

garang ke na...aku nie lah kakak plg sporting...kahkahkah..xdelah...time naik angin kencang jgaklah pokok bergoyang.. :)

Zura said...

kartun senget sebelah ieqa...hahaha..

Zura said...

haaa...jgn xtahu zamz...the power of dream

Redbloodsnow said...

HAHAHAHAHA..TERGELAK ZIE AH YANG UII. KELAKAR AH

Zura said...

hehe..dh nama pun bdk2 zie..mmg lawaklah lukisan nye..