Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, August 26, 2010

Kenakalanmu Terserlah

Assalamualaikum...

Tengoklah tue...budak nie dah semakin lasak dan terlalu baik sangat perangainya (maksud terbalik)...ini kes orang tengah leka buka pose dia buat keje nie...berdiri dalam tupperware...aku sampai je kat depan tengok² famili aku tgh dok pujuk² dia suruh kuarkan kaki....

Budak² cm nie kena tegur elok²...tegur baik²...lagi satu kena banyak memuji budak² yang tgh membesar yang baru nak kenal dunia...sbb budak² cam nie mendambakan pujian...alahai dah mcm Dato Dr Haji Fadhilah Kamsan plak aku nie....

Tapi it's true...aku adelah terbaca dalam paper pasal kanak² nie...cara² tuk membentuk dorang nie...even aku belum ada anak lagi tapi aku suke ambik tahu pasal kanak² sbb bagi aku kanak² nie seronok untuk kita jadikan kawan...

Aku plak memang sukakan budak² yang baru nak belajar...seronok layan dorang bercakap kalau dorang nie banyak tanya...tapi kalau dorang dah menangis melalak...aku cabut lari...hehehe...tak tahan nak dengar...



Lagi orang marah lagi dia posing...



Free Signature Generator

4 comments:

ardinihumaira said...

bijakkkk bijakk

Redbloodsnow said...

alololo..comelnyer dieeee. dan dan lg last pic tuh zura. comel!

Zura said...

bijak buat org geram...hehehe

Zura said...

hehehe..ada rasa nk gigit2 x zie...hihihi...