Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, August 5, 2010

Mengidam GCB

Assalamualaikum....

Roti yang lembut...ayam yang di grilled cukup perasanye...senang di kunyah...dengan sos yang menyelerakan pedasnye...di tambah black pepper...mengancam rasenye....

Baru dua hari lepas aku makan GCB nie...semalam aku dah merengek nk g makan lagi...adddoooiiiyay...g mana si...napelah McD suke mengeluarkan product makanan yang buat aku terliur saban hari...nak makan lagi...



Free Signature Generator

14 comments:

Mallisa said...

zura...mmg terbaik GCB nie kan...sebelum puase nie kene mkn dl kot..kang bulan puase mgidam susah plak..hihihi

..nOj.. said...

wei tula. rase nye baru sgt lg ko mkn. takkan dah mengidam plak. heheh. sedap sgt ke bg ko ni? aku tgk org lain bg testimoni, seme kate 'boleh la'. ko sorg je yg kate sampai mengidam. nk kena test sendiri gamaknye ni

saya_arief said...

waaa..
mengidam betol bende ni..
:D

Zura said...

tuelah mallisa..klau dh pose susah nk g makan...hehehe

Zura said...

selera org lain² noj...so ko try jelah dulu...tp aku pun xthlah nape aku suke GCB nie sama mcm aku suke kan chicken mc deluxe...

Zura said...

nk buek cm no arief...

A N A K - A N A K K U said...

ra ko mkn oblong burger, same mcm GCB pd akulah sedap dr GCB...heheheh

ardinihumaira said...

dni pon mengidam sama;D

Zura said...

klau ko belanje aku no hal je mah...hehehe

Zura said...

okey...dini belanje akak pastu akak belanje dini...okey x...???

~ain said...

zura.. semalam ain makan GCB ni.. ok laaa tapi rasanya sedap lagi burger daging kot.. selera masing2 kan.. hehe (ain nyer burger tu sikit nau ayamnya.. tak puas lak..)

mahira oya said...

GCB..sedap gaks kan...

Zura said...

hehehe...sbb tue yg xsedap kot ain...hehehe...pape pun selera memasing...

Zura said...

sedappp.