Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, August 14, 2010

Nostalgia

Assalamualaikum....



Hari nie aku rase agak kebosanan sikit...almaklumlah hari sabtu...separuh hari bekerja...bukan tak de keje nak di buat tapi kesihatan yang suam² kuku buat aku tak de semangat nak settlekan...eh bukan hari² pun ko tak de semangat ke..ermm..

Dari pagi tadi aku bukak blog pastue tetiba rase nk review balik entry lama²....mcm² entrylah aku baca balik...sekadar nk refresh dalam kepala apa yang aku lalui di mase lampau...bila baca balik tue mulelah tersenyum kambing...

Terdetik jgak dalam hati nie "ntahpahapantah aku tulis nie"..."bende kecik pun nk war²kan kat org"..."rase nk edit entry yang aku tak puas hati"...itu antara detik hati aku...kekdg aku rase Ape tujuan aku berblogging..??...

Aku pun tak dapat jawab so aku diam jelah...sesambil review cite² lama sempat jgaklah singgah blog kengkawan...mcm biasalah, ade yang aku tinggalkan komen ade yang aku just cuci mata je...nak blogwalking pun kena ada mood jgak...

Lagi 2 jam nak balik...sejak kesihatan tak berapa baik nie aku asik terpikirkan umah je...mood pun mcm orang separuh mati...belum kesempatan pegi bazar Ramadhan...sapa nak temankan...jommmm...


Free Signature Generator

4 comments:

ardinihumaira said...

jom jom dni temankan.. akak belanja tau. hehe..


semoga cepat sembuh kak !

NahDaTuLIzaH said...

skang memang musim demam..aku pun baru baik demam...jage diri baik-baik my fren..

Zura said...

boleh aje dini...hehehe

Zura said...

laaa...ye ke...alahai..ko pun sama jaga diri...