Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, December 20, 2010

Ais Krim Nestle Trophy

Assalamualaikum....

Semalam teringin sangat nak makan ais krim...dah lama rasanya tak makan ais krim coklat..sangat yummi....ari sabtu balik umah singgah lah pasaraya Best nak beli makan sikit buat bekalan di kala sesak...

Ape lagi kan terus lah mencapaikan misi untuk makan ais krim...cari punya cari aku beli yang ini...sangat teruja tue nak makan ais krim nie..nak plak coklat...dah terbayangkan kesedapan nye...memang terliur.....


Nestle trophy....

Sure korang nak tahu kan rupanya macam mana...mesti korang rasa terliur kan..lepas nie mesti korang nak pegi beli...cari kat kedai...meh tengok ape rupanye...sangat seeeeeeeeeeeeeedap......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Ais krim tidak cair di mulutku...belum sempat dia dah cair dulu...gara² makan lambat 15 minit je..bukannya 1 jam pun...sangat kecewa tau...
Blogger Templates

8 comments:

oya said...

aloooo..x smpt plak mau makan ye...

wahida said...

saya lg suka aiskrim CRUNCH by nestle jugak....perggghhhh!!!

Zura said...

tuelah oya...dh cair...

Zura said...

crunch..??suke jgak..sbb dia 'kruk kruk' bila makan...

ardinihumaira said...

dni pernah makan eskrim ni sekari. sedap! esok nak g cari aaa,... pastu nak tempek kat blog kasi akak jeles. miahaha lariksssssssss

Zura said...

okey akak tunggu ye dini...hehe

Redbloodsnow said...

lambat 15 minit mkn rupenyer. mahunyer dia ngiyau cair kak zura oiii...hahaha

xpe xpe...after nih beli tros ngap taw :P

Zura said...

haha...pastue blah bodo je kan xyah bayar.....