Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, December 3, 2010

Habis Cuti Aku

Assalamualaikum.....

Dah bape ari nie gusi aku bengkak...nak makan pun alahai...berdondang sayang plak...nak kunyah lebih² sakit...tak kunyah, terus telan kang tak kenyang plak...oleh kerana dah berdenyut sakan semalam aku off duty...

Pegilah check kat klinik biasa aku pegi...mintaklah doktor m.c...sekali tak dapat...dalam hati dah berkira²..."abis cuti aku"....dah lah ari senin nie nak cuti lagi...adooiiii...maka dengan ini cuti aku tinggal ½ hari.....


Gusi bengkak akibat badan panas...so minumlah air kelapa, air barli atau air timun untuk sejukkan badan...


Free Signature Generator

8 comments:

Joy said...

alahai..ciannye..mesti sakit n x selesa kan. semoga cepat baik

~aSHa~ said...

sib baik hujung tahun dah....

~ain said...

semoga cepat sembuh, zura!!!

A N A K - A N A K K U said...

ko pergi salah klinik ra....len kali pergi klinik y betol....heheehhe

Zura said...

mmg xselesa joy...

Zura said...

tp cuti berbayar asha...kalau x xkesah jgak...

Zura said...

tq ain...

Zura said...

erm...benci aku...asal klau sakit hati bleh dpt mc...hahhaa