Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, December 20, 2010

Perbaharui Blog

Assalamualaikum.....

Sabtu dan ari ahad baru nie aku telah mengodeh² blog aku untuk di perbaharui...chewaaah...tengok cm tue jgak...yang berubahnya taklah banyak mana pun sebab pening deh aku bermain ngan code² html nie...

Berpinar mata aku nie...lepas tue kena plak belajar tutorial dari blogger lain...okey untuk autohide shoutbox nie aku ambik tuto dari Emieysandra...done √...begitu succes aku membuatnya walaupun kalut jugaklah...

Untuk tab menu plak aku ambik tuto dari krolezone.com....jenuh nak buat yang nie...lepas tue tak abis kat situ aje...ade lagi belum settle aku tanye plak ngan mber aku dari Melaka nie...sapa lagi kalau bukan Cik Izah...ini pun belum faham² lagi...hehehe...

Nak tukar word tue...tp bila tengok colour word tue match plak ngan header picture aku tue rasa cm nak maintain je...word tue aku guna yang Amiey bagi je..tapi nak create sendiri lagi best...

Click kat word tue kuarlah bende alah tue...bolehlah korang bg msg kat aku...
Blogger Templates

12 comments:

wahida said...

saya kalau bab godek2 blog mmg fail...x pandai...

|| NaFiRaa || said...

cantek bila tulisan "shoutbox" di edit.. tapi saya nih memang malas sgt nak godek2 blog.. kenapa ntah~

Zura said...

sya mmg suke godeh2 sendiri...pastu try sana try sini..menjahanamkan blog je..hahha..

Zura said...

nk godeh2 nie kena penumpuan yg telus nafira..chewaaah...telus..kena take timelah nk jd seperti yg d kehendaki..

chugie said...

rajin juga ko mengodek2 blog ek.. aku ni dh malas.. guna jelah ape yg ade!

Zura said...

org xde anak zie..hehe

oya said...

mmg rajin godek blog ek...oya nk rajin tp xde mood sgt lg utk itu..

Zura said...

time ade mood oya..time xde mood malas jugak..

ardinihumaira said...

dni pun nak godek2 gak pasni :D

Zura said...

godek jgn x godek..

Redbloodsnow said...

mmg rajin ah! solute :)

Zura said...

in good mood zie...