Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, December 13, 2010

Menggamit Memori Sekolah

Assalamualaikum....

Masa sign in facebook...tetiba dapat gambar zaman sekolah dulu...memang tak ingat langsung lah pasal gambar nie...tahu² ajelah zaman sekolah dah 12 tahun ktorg tinggalkan...yang tinggal saki baki kenangan je....

Tengok gambar nie ktorg terkejut pun ada, nak gelak pun ada, kutuk mengutuk biasalah...ada yang siap perasan comel pun ada...hahaha...muke memasing innocent je...ada yang badan still maintain...ada yang dh naik jd XL....

Kenapa baju Ija, Ena, Imah ngan Zura tue berwarna hijau katak pisang...hehe...sebab ktorg dulu pegang jawatan Ahli Lembaga Koperasi (ALK) sekolah...ala yang dok jual² stationery kat koperasi tue...dari tingkatan 2 lagi dah pegang jawatan nie....

>>>Betul² menggamit memori gambar nie...kawan²..korang mesti ada lagi gambar sekolah dulu kan...so pe lagi taggedlah gambar kat FB...


Lawak lawak...
Blogger Templates

16 comments:

A N A K - A N A K K U said...

hahaha aku suka gmbr nie, sbb nmpk aku sooooo cute....;p

|| NaFiRaa || said...

muehehehe.. kalo tengok gambar2 lama.. rasa mcm muka masing2 kiut2 sgt kan~

Zura said...

erm...malas nk layan perasaan ko tue mah..bolehlah..sume comel..

Zura said...

hehe...muke budak2 baik je kan nafira..hehe

maszmadi said...

hm.. musti best kan teringat zaman sekolah dolu2..... hihi

AngahSayang2314 said...

bila kenang2 memang kelakar kan?? zaman sekolah dulu2

oya said...

ooo..bile ckp koperasi..dulu suka masuk koperasi visit membe bertugas..
mcm2 ada..siap mcm bershopping..
ade jer barang baru..cincin bape sen ntah jual kt situ..

dah besar mcm2 rupa..ada yg maintain jer kan..

Un Phat Lee said...

comel je gambar mse sekolah dulu.haha

Zura said...

hati tersenyum je masz..kenangan lalu..

Zura said...

a'ah..mana x kelakar...dressing masing2 comot...

Zura said...

ye lah..kekdg bile ade je barang baru siap sorokkan tue..cop dulu...

yg berubah 2 org je...tg lain maintain..

Zura said...

tq un phat lee..comel n comot..haha

AngahSayang2314 said...

tue la kan?? usah di kenang kisah yg lampau hehehe

Redbloodsnow said...

wahhh akak look sooo innocent ah..hehe. zie klo tertengok pic time skolah dulu²...sure keinginan nk mencari kekawan sekola membuak²..haha

Zura said...

tp angah..bestlah bile d kenangkan

Zura said...

dulu baik...diam je zie..akak nie...lah nie dh besar panjang..smpai di cop hantu tau..