Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, December 5, 2010

Statistik Merry Go Lyrics

Assalamualaikum.....

Ini statistic untuk blog aku yang lagi satu nie....semalam punye rating...agak suke sikitlah walaupun tk banyak kan...semalam click terbanyak berbanding dengan sebelum nie....blog nie sekadar blog suke-suke je....

Tujuan aku wujudkan blog nie sebab nak simpan lagu-lagu kegemaran aku...bila dah tua esok boleh lah dengar balik lagu-lagu nie....semalam aku banyak postkan lagu-lagu rock kapak....mmg feveret aku tue....


Sehari cuma dapat satu je...

Yang nie semalam punye statistik...dari jam ke jam...mmg happening lah nengok...



Free Signature Generator

6 comments:

ardinihumaira said...

okay la tu kak...
blog dni yang lagi satu dapat 1 click je hari2 ;p

Redbloodsnow said...

wahh..peningkatan yg super tuh kak zura :) congrats

Zura said...

alhamdulillah dini..blog tue pun just tuk suke2 je...

Zura said...

mcm superman ke zie...hehe

velasrizal said...

mmg sonok tau berapa ramai ssinggah blog kita

Doa Akhir Tahun Dan Awal Tahun Hijrah

Zura said...

yup..mmg seronok..