Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, December 18, 2010

Contest Siapa Awang Hafiz

Assalamualaikum....

Terima kasih pada En Awang Hafiz sebab menjemput aku contest dia..baru je follow dah dapat jemputan dari dia...okey..oleh kerana dah di jemput aku pun sudilah terima jemputan tersebut...tapi kena jawab soalan dulu....mcm zaman sekolah dulu...



Syarat2 contest:

i) Buatkan satu entri dgn tajuk "Contest: Siapa Awang Hafiz?"
ii) Paste gambar kat atas ni dalam entri tersebut dan link ke entri ini.
iii) X perlu follow blog ni. Tapi kalau follow gak, lagi BAGUSSS!
iv) Jawab soalan2 berikut:

1. Apakah warna kegemaran Awang Hafiz
a) Hijau
b) Biru
c) Merah

Jawapan : B sebab tengok suasana blog dia biru je...

2. Apakah sukan kegemaran Awang Hafiz
a) Mendaki gunung
b) Bola sepak
c) Squash

Jawapan : A sebab dari entry dia yang suka mendaki...sempat juga baca pendakian dia ke Gunung Nuang...

3. Apakah makanan kegemaran Awang Hafiz
a) Lemang
b) Roti Jala
c) Ayam Penyet

Jawapan : C sebab ada entry dia yang mengidam ayam penyet...hehe..sampai cm tue sekali...

4. Apakah minuman kegemaran Awang Hafiz
a) Milo Ais
b) Susu
c) Air mineral

Jawapan : C sebab masa godeh-godeh entry dia tak nampak plak air lain...tapi tak tahulah kalau terlepas pandang...

v) Postkan link entri korg kat bahagian comment entri ini.

>>>Okey done...rasa macam betul tapi macam salah...hehe..pape pun mencuba..meh ramai-ramai join jom...
Blogger Templates

12 comments:

Awang Hafiz said...

thanks cik merry sudi join gak.. jawapan yg mantop.. Jawapan siap ada explaination tu.. :)

thanks again, gud luck!

Zura said...

xde hadiah tuk jawapan yg mantop ke..hehe...

ardinihumaira said...

wah...
bagus akak ni.. kalo dni tah dapat jawab tak soalan tu :D goodluck kak! t menang kasi hadiah kat dni. opsss lariksssssssss

Awang Hafiz said...

haha, tu kena tunggu contest lain plak. :P

erleena said...

join jgak eyh sep3!! :P

wahida said...

gud luck my dear!!

madinger said...

good luck :)

Zura said...

akak bg wrapping nye je lah dini..hehe

Zura said...

xpe kite tunggu contest tue..hehe

Zura said...

hehe..sbb senang je..tue yg join tue erleena...

Zura said...

thanks wahida..saje cube nasib walaupun th xmenang..hihihi...

Zura said...

thanks madinger