Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, December 15, 2010

Bermandi-manda Pulak

Assalamualaikum...

Ini gambar masa tengah berseronok mandi...tak banyak snap gambar masa mandi sebab kang basah plak kamera...lagi pun fun time...tak ingat nye masa nak bersnap² nie...


Tag yang kena lilit kat tangan...kalau in group warna biru..tapi kalau persendirian warna oren...

Dah macam jam Ben-10 plak...

Nie on the way nak ke padang sebelum mandi...sebab ada aktiviti dulu...

Penat dah kakak Na berjalan sampai terjatuh anak buah aku nie..tue yg tumpang stroller adik Da...

Abang Muqri mulelah cemburu kakak Na naik stroller adik Da...dia pun sebuk nk naik sama...

Haaah..dia conquer sorang²..

Nie kakak aku...Ayu...

Ini adik aku Ceah....

Nie aku..

Anak panah tue tunjuk ke arah peralatan game boling padang...

Adik aku Izah ngan aku...belakang baju biru tue abang aku yg organize aktiviti nie...

Wiyah....





Sesi nak ke tempat mandi...budak berdua nie dah ready bukak baju nak g mandi...

Bila tengok asik tergaruk²...aku suruh Izah pakaikan dia baju....

Telur rebus...just letak kat takungan air panas tue...gambar tak ambik pulak....

Ini adik Da...diam je...dia tahu makcik² ngan mak dia nk berkubang sakan....bergilir² dok jaga dia...



Ini je gambar yang sempat di snap masa mandi....

Budak baik...

Kakak Na dah lapa...berenti kejap makan....

Blogger Templates

10 comments:

wahida said...

x pernah jejak kaki ke sana lg...mcm best...harus terjah ni next year...hehehe...

oya said...

sonoknya bermandi manda...suke3

|| NaFiRaa || said...

sonoknye.. ramai2 berkelah!!!

Redbloodsnow said...

BEST NYER TGK DORG MANDI MANDA. NASIB BAIK BARU AHAD LEPAS ZIE JD "ITIK" HAHAHA. SO XDE LER NGIDAM NK MANDI MANDA..HIKSSS

Zura said...

uish...jgn xterjah...ingatkan kite pun nk terjah jgak next year..sbb xpuas..jumpe d sana ye wahida..hehehe

Zura said...

pantang jumpe air ktorg nie...kecuali air longkang ye oya..hahaha

Zura said...

kalau keluarga besar tue yg seronoknye nafira..ramai2 berkubang...

Zura said...

itik..??kuek kuek kuek...hahha

ardinihumaira said...

nak bercuti puas2 after exam nati :D

Zura said...

plan cantik tue dini..