Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, December 24, 2010

Saman Dah Settle Tapi.....

Assalamualaikum....



Ingat lagi tak entry pasal aku nak bayar saman aku tue...sini...aku mintaklah tolong adik aku Ain ngan 'kawan' dia bayarkan sebab dia nak pegi ambil sijil kursus kawin dia....so dia tolonglah bayarkan sekali aku punya saman tue....

Dah dua kali dia tolong bayarkan...last² balik kosong je sebab terlampau ramai sangat orang...semalam kali ketiga dia pegi...alhamdulillah dia cakap tak seramai macam yang lepas...tapi ada satu insiden yang aku ngan kakak aku pelik...

Punyalah beratur kan....walaupun tak ramai...penat jugaklah menunggu....alih² sampai je kat kaunter...polis tue cakap "saman nie dah di bayar"....aik...apa lagi...kawan adik aku beranginlah ngan adik aku...angin² manja je...hehehe....

Lepas tue 'kawan' dia msg aku bgth aku yang saman tue dah di bayar...siap suruh aku belanja tengok wayang ari khamis nie....hahahaha...aku tak kesah tapi kita orang bukan jenis senang² nak kuar ngan pakwe @ makwe adik beradik....sebab belum ada pape hubungan kan....

"Ada orang bayarkan"...tapi sapa orang tue...aku tak dapat nak pikir sapa orang nya...walaupun hati banyak bunga²kan sebab saman dah settle...tapi masih heran bin ajaib....ada sapa tolong bayarkan...cepat mengaku erk...

>>>Patutlah dok check myEg no outstanding no outstanding je...ingatkan system salah...rupa²nya...dah settle...
Blogger Templates

22 comments:

wahida said...

sebenarnya akak yg bayarkan, cuma malas nak kecoh kat zura, nak buat surprise...hiks...

Zura said...

waah..kak...terima kasih ye..hikhik..

onniey84 said...

waaa baru jer nak teka peminat bersiri yang bayar..heheh ok la dah setel...dgr kata thun depan lg ketat undang2..wallahualam

Joy said...

mesti lega kan...;)

atty's said...

beshnya ..sapa lah insan yg mulia tu,semoga dimurahkan rezeki ..

chugie said...

rejeki tu ra.. terima je lah!

Zura said...

erm..peminat bersiri..hehehe..sapalah org tue ye onniey..

Zura said...

lega selega leganye joy...skrg nie tgh tolong mber plak bayarkan saman by online..hehe

Zura said...

ntahlah k.ty..kena cari nie sapa org nye...

Zura said...

mmg terima dgn hati yg terbuka zie...tp sapa org yg bayar tue...aku nk th...

oya said...

sonoknya kak...admire tu byrkan

::alwaniamalini:: said...

uih.. ada secret admirer ke nih ehehe

ardinihumaira said...

hehe...
sape tu kak

maszmadi said...

uih, sonotnyer ader orang yang bayokan saman.....

Zura said...

hahaha...yelah tue oya...

Zura said...

hehe..ntah..ade kot..intai dr jauh je kot wani...

Zura said...

tuelah nk kena siasat tue dini..smpai lah nie xth sapa orgnye...

Zura said...

kalau th org tue nk bayar kan masz...sy buat lg kesalahan yg kaw2 punye..hihihi...

leEya said...

tayah bayar dah,,senang2

Zura said...

xpe leeya...dh settle sumenye..

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. rezeki jugak tuh~ muehehe

Zura said...

alhamdulillah nafira...org tolong bayarkan...