Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, December 15, 2010

Suasana Hot Springs Sungkai Klah

Assalamualaikum...

Ini saja gambar permandangan yang dapat aku kongsi kan dengan korang....walaupun gambar yang aku ambik nie tak seberapa...tapi aku yakin...chewaah YAKIN....kalau korang pegi sana sure korang nak pegi lagi..macam aku...tak puas....



Suasana tempat berkubang....

Kalau korang lenguh² badan bolehlah bertapa kejap bawah curahan air pancut tue...sakit badan tapi sedap..sampai lah nie badan aku still rasa sakit lagi...hehe...

Gelongsor air nielah yang aku naik ngan adik aku Ceah...best woooo....


Kawasan kedai...tempayan cafe..ktorg bawak makanan sendiri dan ada sponsorship dari sport club abang aku...harga makanan dia tak mahal sangat...laksa asam baru RM2.50...

Kawasan pejalan kaki yang bersih...



Kawasan sepanjang perjalanan nak ke tempat mandi tue...jauh ke bawah...

Ini kawasan pintu masuk...receptionist dia pun friendly...siap say afternoon kat aku tue masa nak jalan ke padang tuk hi-tea..okeylah tak sombong...

Deluxe room...harga tuk weekday RM180...weekend RM220.00 dan school holiday & public holiday RM250.00...ticket tuk adult (12-59 years) RM10.00, child (2-11 years) RM8...OKU RM2.00...for more info click here....


Arah chalet tempat ktorg...free dari owner tuk organizer (abang aku).....

Kawasan belakang chalet...penuh pokok...mmg cantiklah kawasan dia..

Blogger Templates

8 comments:

ada mokhtar said...

nak pergi situ gak la =)

~aSHa~ said...

kat perak ke ni?
mcm pernah pg...

|| NaFiRaa || said...

bestnye!! kat mana nih???

Zura said...

fun sgt g situ ada...

Zura said...

a'ah perak..sugkai perak..

Zura said...

hot springs sungkai klah perak...bleh rebus telur..agak2 nk kenduri kawin bleh g sini rebus telur..hehehe

ardinihumaira said...

nak g sana gak :D tingin ni

Zura said...

ajak zie sekali sbb dia pun nk mandi hot spring jugak tue..hihihi