Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, December 10, 2010

Dengan Lafaz Bismilllahirahmanirahim

Assalamualaikum...


Dengan lafaz BISMILLAHIRAHMANIRAHIM....bersyukur yang amat sangat di pagi Jumaat ini...aku masih berkesempatan bernafas menghirup oksigen yang di kurniakan walaupun tahap kesihatan aku yang kurang memuaskan...dah seminggu aku di serang malware..ehh silap...dia adik beradik malware jugak...virus selesema...

Di pagi Jumaat ini jugak aku di uji tahap kesabaran semasa memandu ke opis...dengan kete yang suke memotong kat jalan kampung....bukan sebijik kete tapi 3 bijik kete...mungkin nak cepat kot...dah tue plak tengok kete yang memotong line kete lain...dasar betul...walaupun bkan aku yang kena tapi geram jugak tengok sikap macam tue...

>>>Di harapkan kemuliaan pagi Jumaat ini berterusan sampai akhir hayat....aminnn..


Free Signature Generator

10 comments:

ardinihumaira said...

InsyaAllah..

;)

LyNn HaMzAh said...

insyaallah...pagi nie pun ada kereta yang memotong kereta kami tanpa bagi signal...main redah masuk jer...huhuhuhu...

Zura said...

dini - aminnn..

Zura said...

aish...tue lg satu hal tue..xbg signal..

Noona said...

get well soon dear...zura keje ape?

chugie said...

emm dorang x de kesedaran sivik

jangan ikut perangai camtu ye ra..

princeduyong said...

kenapa tak pecut potong diorang balik... :)

Zura said...

tq noona...manufacturing..kire2 duit punye orang...

Zura said...

tuelah len kali pakai honda sivik kan zie...

Zura said...

aik..boleh tp kena ajak drg g track..br fun