Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, December 10, 2010

Page Baru FB

Assalamualaikum....


Sesungguhnya aku tidak berkenan dalam erti kata lain tak berapa nak suka dengan page baru FB nie..rasa janggal nak guna..aku suka yang lama punya..macam mana nak tukar balik..kalau korang pun sependapat ngan aku meh ke blog nie...


Free Signature Generator

18 comments:

A N A K - A N A K K U said...

akupun x suka ra....menci tau pening kepala

Ya ALya said...

ya tak tukar lagi......

♡ Sutera Kasih ♡ said...

yup..xbrpa nk suka jugak tp nsb baik fb page sy still normal mcm dulu..xnk tukar huhu

cEro said...

bila difikirkan, layout facebook dulu pon org ramai tak suka smpai ada buat group n page suro tukar balik laa..
but in the end, diam gitu je kan??
*sigh*

LyNn HaMzAh said...

dah pun tertukar juga...ada ker cara nak tukar balik zura? nanti share yer...

nora said...

erk nk join tak suka gak leh tak

Zura said...

bg aku xsuailah letak gmbar yg tagged kat bhgn atas...mengganggu...

Zura said...

klau Ya berkenan Ya tukarlah..

Zura said...

nasib baik tue sutera..akak dh TERtukar ke new page..nk ke asal dh th cara tp bila sign in dia jd balik..aaarrgghhh,...tensen,..

Zura said...

biaselah tue cero..mule2 bising lama2 diam...tp yg lama dulu cm ne bentuknye..??

Zura said...

ada cara nye lynn..kena terjah satu blog...zura dh link kan..

Zura said...

boleh nora tp dlm blog nie jelah erk...hihihi..

atty's said...

lama dah tak masuk fb..kalo masuk pun thru mobile je..

Zamz said...

sejak bila tukar nih tak pasan pun hehe

d_LA said...

ramai x suke kan..tp dla pnye yg lama lg..hihi

Zura said...

xpuaslah bkak fb by phone

Zura said...

br je lg..adalah dlm 2 hari lepas zamz

Zura said...

zura punye tertekan ke new page...nie yg nk tukar balik tue tp xbleh....