Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, December 1, 2010

Pendapat Zura Tentang Asmara

Assalamualaikum....




Dapat jugak zura tengok episod last cite Asmara nie...hehehe..sanggup tue bertolak balik dari umah mak zura pukul 10 malam lepas abis cite nie untuk balik umah kakak zura...ending yang tak delah mengecewakan...

Sedih jugak ending dia bila bapak Zaliya memalsukan kematian Zaliya untuk menebus kesalahan dia pada kebahagian Asmara ngan Melati...biasalah cerita hero akan bersama heroin kan...masa Zaliya jatuh tue ingatkan dia mati...erm..

Konpius sikit bila tunjukkan kubur (of courselah kubur Zaliya kan sbb baru jatuh dari tingkat atas umah dia)...lepas tue tetiba Zaliya ada kat hospital terlantar...rupe²nye bapak dia palsukan kematian Zaliya...tak logik...tak kan Asmara tak nak tengok mayat isteri dia kan...

>>>Erm..papepun cite nie dah abis...Zaliya pun dah dapat balasan akibat derhaka pada suami...tapi kesian Zaliya jadi mangsa keadaan oleh bapak sendiri...



Free Signature Generator

12 comments:

mama wanie said...

oo..gitew ke ending dia..
mama tgk gak..tapi tak paham..
mula zalia tu jatuh..pastu mati..pastu tetiba ada atas katil..ingat flashback..tapi terus habis cam tu jer..

surat tu sapa tulis sebenarnyer?

Pastu time ending zalia cam mayat idup plak..i mean koma...sebelum tu kan dia dah boleh gerak2 angguk2..
hoho seyes nak tahu...mama memang tak paham..

oya said...

rate bape kak

Joy said...

ohh..ayah zalia insaf la ye. huhuhu boleh pulak main palsu2 kan sijil mati..hehehe

Asrol Mania said...

huhu.. tu la.. x logik la ending mcm tu.. Asmara duk kt umah kn time tu.. lain la Asmara duk luar negara.. tp ending dia best...


+++++++++++++++++
=================
== == Sila klik == ==
=================
+++++++++++++++++

Zura said...

mama wani..
cm nie citenye..zaliya tue jatuh then dia terus koma..tue yg nmpak mcm mayat hidup..oleh krn bapak dia bersalah ngan asmara so dia palsukan kematian zaliya..supaya asmara kawin ngan melati...sbb asmara janji akan ceraikan zaliya bile dia dh sehat...tp dok ckp zaliya tue xkan elok smpai bile2...surat tue mmg zaliya yg tulis sbb dia ade tunjukkan flashback zaliya tulis surat tue...zaliya koma lepas jatuh dr ting 2 umah dia..
haahh..pnjang sungguh penerangan di sini...hehe

Zura said...

ntah lah oya..kena tgk online tv3..

Zura said...

tuelah yg pelik nye tue..agaknye sbb bapak dia org kaya kot joy..tue yg boelh aje..hehe

|| NaFiRaa || said...

tu laaa kan.. memula ingatkan mati.. skali ade plak kat hospital..

Zura said...

hehe..tuelah asrol...xkanlah asmara xnk tgk mayat wife dia sbb dia dh mule sygkan wife dia..

Zura said...

konpius jgak masa tue nafira..

Noona said...

tak tgk sgt citer ni..tp slalu terpandang scene kakak zaliya tu mrah asmara....ingatkan kakak zaliya tu ska kat asmara..huhuhuhu...

Zura said...

kakak zaliya tue xth pape pun noona..memule tue heran jgak asal dia asik marah2 je..