Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, December 13, 2010

Penyelesaian Terakhir Google Chrome

Assalamualaikum....

Dulu aku ada keluh kesah kan masalah aku untuk bukak blog, bagi komen, bukak nuffnang, bukak blog kengkawan dalam page yang lain...masalah nye klik sini....sekarang aku dah pun temu penyelesaian yang terakhir...

Harap² masalah nie tak timbul balik....sepatutnya dari dulu lagi aku dah terpikir kan benda alah nie...tapi dek kerana aku bukanlah pakat IT...aku langsung tak terkenangkan nya...tapi ntah macam mana ntah ari nie baru terpikir...

So apa lagi teruslah aku download softwarenye....so dengan hati yang gumbira aku bolehlah berjalan² di blog kawan², bagi komen, bukak nuffnang, load gambar tanpa TERCLOSE aku punya blog sekali...



Haaah...tue dia aku nye google chrome

Blogger Templates

10 comments:

A N A K - A N A K K U said...

lawa ko nyer backgroud pc ra....aku nak gak lah...hahahah

atty's said...

owh pakai google chrome ye.kty pakai mozila firefox

velasrizal said...

pakai google chrome senang sket..

Pasangan Mari Menari Astro Musim Pertama 2010 Yang Layak Ke Final / Finalis Mari Menari Musim Pertama 2010 (18 Dis 2010)

Zura said...

ambik mah..sama2lah kite gune bground yg sama..hhe

Zura said...

pakai google nie okey jgak kty..

Zura said...

tuelah rizal..skrg nie br terpk nk pakai google chrome kat opis...kalau kat umah mmg gune google chrome nie je..

ardinihumaira said...

google crome best gak kak :D

Zura said...

tuelah dini...skrg nie gune software nie je...

Redbloodsnow said...

psststtt google chrome mmg best! laju je open blog kekawan. im using it sejak bulan 9 lepas..haha

dulu dok setia ngan IE jek taw kak...hikss

Zura said...

a'ah...best gune dia..lg satu click je terus open kat new tab..xyah semak byk2 new open..