Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, December 13, 2010

Jawapan Susulan Cabutan Merry Go Round

Assalamualaikum...

Semalam 12.12.2010...kalau korang masih ingat lagi aku penah suruh korang teka percutian aku pada date tersebut...kalau tak ingat meh tekan sini....so dengan izin Allah s.w.t...ktorg telah pun selamat sampai dan selamat balik dari sana....

Ada seorang yang telah berjaya menjawab dengan betul....meh tengok kat mana aku pegi semalam...korang click kat picture bawah nie nanti direct ke blog beliau...walaupun tak tepat tapi hampir²...tahniah ya....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

"Kepada Oya...hadiahnya akak dah send ye..nanti dah sampai bgth erk..."


Blogger Templates


2 comments:

oya said...

kak dah dpt gift...so much thanks..
x sangka plak betul...

Zura said...

alhamdulillah..sampai jugak..harap2 hadiah tue selamat xpecah...