Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, December 24, 2010

Jom Tengok Malaysia Lawan

Assalamualaikum......

Seperti yang kita ketahui...ahad nie ada perlawanan akhir pertama antara Malaysia ngan Indonesia....syabas tuk Malaysia sebab dapat masuk ke peringkat final....harap² menanglah untuk bergelar juara AFF Suzuki Cup 2010....

Apa yang di takuti ialah penyokong kedua² pasukan...kita sendiri pun dh sedia maklumkan kekusutan dalam hubungan antara dua negara nie...macam² insiden berlaku akibat ketidak puasan hati rakyat...macam² isulah berbangkit...

Aku takut jugak andai kata perlawanan nie mencetus keganasan...takut jugak ada yang mati...aisshhh...mintak di jauhkanlah....harap kedua² penyokong negara masing² menunjukkan sikap matang dalam sebarang kemungkinan keputusan....

Untuk score first round nie aku target 2-0 kot...2 tue surelah Malaysia...dah kata anak Malaysia...untuk second round aku nak tengok dulu cara dorang bermain baru aku bleh target kot...hikshikshiks...

SELAMAT MENONTON
JAM : 8.00 p.m
HARI : AHAD



VS

Sumber dari google...
Blogger Templates

8 comments:

Joy said...

jom sokong msia! seram lak nk p stadium. tp I dah beli tiket nye ;)

Zura said...

hehehe...beware joy...

emieysandra said...

wah..minat bola ea, ermm..hrp2 la xde ape yg buruk berlaku ;)

Ra-kun yang sendiRIAN said...

may the best team win :)

Magrib said...

salam...

ada entry pasal anda la.. sila la jenguk disini..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/pembaca-fanatik-belog-gua-mengganas.html

hargai saya kepada anda...

Zura said...

ehhh..mesti emiey..mahunye tak..hihihi

Zura said...

ya betul tue rian..

Zura said...

erk..entry khas ke magrib...