Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, December 21, 2010

Dah Pun Berjaya

Assalamualaikum....



Susulan entry semalam...hari nie Cik Izah PM aku bg th cara paling mudah nak buat page tue...tenkiu Cik Izah...hehe...begitu sabar dia ngan kerenah kawan dia sorang nie...tetiba rasa cam bengap plak...hahaha....


Memula tue aku gunakan code dari blogger lain yg copy paste ke HTML...tapi bila nak masuk kan benda alah tue aku jadi tak reti...so aku pun tunjukkan code tue kat Cik Izah...barulah Cik Izah bgth cara paling mudah...


Yang guna code panjang lebar tue mostlynya guna label...tapi dek kerana aku bukan jenis rajin buat label so aku guna cara Cik Izah...memang mudahlah....so pas nie sesapa nak sign up click kat Teman² tue ye...yang ada arrow tue....
Blogger Templates

14 comments:

wahida said...

awak mmg jenis x give up, kalau akak, dah malas nak layan...

Zura said...

hehe..kekdg give up jugak..tp mood tgh baik...layan je lah...

NahDaTuLIzaH said...

tahniah..tahniah..berjaya gak buat...naseb baek ko cepat paham...huhuhu

ardinihumaira said...

hehe... layan kak jangan tak layan

Zura said...

hehe...dapat hadiah tak izah..

Zura said...

layan sampai lebam ye dini...haha

kesehaRian Ra-koen said...

good luck :)

chugie said...

wah.. dh update ko ye..

Zura said...

tq rian..

Zura said...

sikit2 je zie..byk lg yg aku xth..

Redbloodsnow said...

wahh...dah ade ea. Zie lak skrg nih dh mls dah nk renovate blog template. pasalnya pening woooo bergelumang dgn coding kak..haha

Zura said...

hahaha...akak pun dh lama x bergelumang ngan coding2 tue..

Lovely Bella said...

waa tahniah zura.. bella mls nak bt page sebba tak tau nak buh ape.. ehhehe

Zura said...

nie pun sbb mister linky tue dh panjang benau...