Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, July 19, 2010

Tangkai Jering

Assalamualaikum....


Sedutan Filem...

Korang ingat tak scene cite ape nie....haaaah..meh aku bgth...nie scene cite Tangkai Jering...lakonan Yassin ngan Elly Mazlein..kelakar jgak cite nie sbb mengisahkan si Yassin nie yang kedekut melampau...

Sampaikan nak kuarkan duit makan sndiri pun ketaq....sanggup mengendeng jiran sebelah lakonan Pie untuk nk dapatkan makanan...nk bace paper pun sanggup tue tunggu paper si Pie....nak basuh kete pun gune air pelan sgt...

Okey pagi tadi aku dgr Era f.m....tajuk topik pagi Era ari nie...Tangkai Jering..kalau korang ade perangai cmtue krang nk ke call radio Era then citekan perangai krg cm tue...klau aku buat ape nk bgth satu Malaysia tahu...

Caller tue ppuan nama dia Z**a...bukan Zura nama aku tau...hehehe...dia mcm bangga plak cite perangai dia yang kedekut tue...ape yg dia citekan...dia berkira RM1.00 ngan kakak dia yg pinjam duit dia...

Lepas tue klau kakak dia pinjam kete, kena isi minyak sama ngan sebelum kete tue di pinjam kan...baju pun sama...dia takut baju dia rosak kalau kakak dia pinjam...erm...smpai cmtue sekali kan...aku ingat hanya sekadar filem je...

>>>Orang sekarang bangga bile buat jahat....




Free Signature Generator

10 comments:

ardinihumaira said...

kalo sape2 tangkai jering dni takmo kawan... jum kak boikot si tangkai jering hehe

..nOj.. said...

kedekutnye. jadik kedekut pun nk bangga pastu cite kt org ke. dh la ngan kakak sendiri plak tu. darah daging tu wei. hampeh je

A N A K - A N A K K U said...

erk melampau tol tue....erm patutnyer dpt pasangan same mcm tue...baru tau rase mcm mane

|| NaFiRaa || said...

kalo ai malu nak citer cam tuh!! haih~ zaman sekarang org terlalu open!!

Zura said...

hehehe...jom dini...tp jgn boikot tangkai petai plak...sian petai tue...hehehe

Zura said...

tue lah...ngan sedara sendiri pun nk berkira...esok susah sapa yg dtg dulu...adik beradik dtg dulu nolong..

Zura said...

biaselah tue mah..mcm mana isteri cm tue lah suaminye..hehehe...jauhkanlah sifat cm tue...

Zura said...

open pun open jgak tp buruk eh dok cite kat org kan nafira...satu malaysia plak tue...eee

♥CIK SHA♥ said...

a'a..tadi pun sha ade dgr jugak..ntah ape2 kan??macam bukak aib je..hehe..

Zura said...

a'ah kan...bukak aib sndiri..pastue nk cite byk plak tue psl kedekut dia tue kan...