Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, July 29, 2010

Penat Tapi Berjalan Jugak

Assalamualaikum....

Semalam Imah ajak temankan dia g survey tempat interview dia...dia nk guna khidmat aku sebagai driver sbb dia ngan Zie nak bawak anak dorang...tapi oleh kerana aku nie dah 2 hari balik lambat so rase mlm td nk rest...

Tapi balik je umah terus je adik aku Ain ajak g Tesco Mutiara sbb smlm ngan ari nie 2X Clubcard Point Day....lg pun ada less tuk baju budak²...erm...pe lagi g lah serbu...memule tue aku malas nak ikut tp kerana pencuci muka aku dah abis...rajinkanlah diri...

Dah berhari² muke aku nie tak di belai...mak aku adelah beli baju sikit tuk adik n cucu dia...dalam tak nak ber'expenses' penuh jgaklah tangan aku mengendong barang...ceh...lari budget...lain kali tak yah bawak duit...tp bwk org yg byk duit...hihihihi...sama je....

Pegi shopping ngan kasut tumit tinggi...sakit kaki aku tau...mcm manalah orang boleh pakai kasut tumit tinggi cm tue...last to last aku tukar kasut ngan adik aku...hehehe...rase nk berkaki ayam je dalam tesco tue...

>>>Uwaaaaaaaa...berat aku turun....mcm mana nak capai target 50kg cm nie....aaarrrggghhhh....



Gambar tipu je nie...kasut aku tue rendah sikit dr nie....


Bukan penimbang nie ye aku timbang berat...hahaha cm ne lah gamaknye timbang badan gune penimbang nie...kehkehkehkehkeh....




Free Signature Generator

6 comments:

ardinihumaira said...

dni naik 5kg kak..

wuwuwuw nanges :'(

Zura said...

bestnye dini berat dini naik..

Lana~Bulu said...

kasut tumit tinggi tu cantik..tapi boleh merusakkan tulang belakang..
careful naa..

Zura said...

hehehe...tq sbb mengingati sy...

AngahSayang2314 said...

ye la kalau angah gi pasaraya suka pakai saddle @ selipe jer senang bejalan kaki pun tak sakit..

nie mesti kes dah kaki bengkak2 kan.. hehhe

Zura said...

hehe...belum bengkak lagi tp bakal nk bengkak kot..