Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, July 8, 2010

Sapa Nak Hadiah Lagi Dan Lagi Dan Lagi

Assalamualaikum.....




Selamat pagi....mcm mber baik aku Zie...aku pun nk tiru dia jgaklah...hehehe...jgn mara ye Zie....oleh kerana aku apply cuti 3 hari...adalah kerana aku ingin pergi bercuti bersantai bersama famili tersayang...

So kenalah teka aku bercuti di mana...sapa nak join bglah jawapan dlm komen nie jgak ye...komen d entry lain di reject on the spot...aku tak kan pandang walau sebelah mata pun...kehkehkeh.....

>>>Close date on 08.07.2010 jam 12.00 pm sblm aku g bercuti...okey...enjoy...


Free Signature Generator

20 comments:

ardinihumaira said...

alamak.. susah ni nak teka.. hmmm hmmm ke mana ye? isk >___< nak try jawab jugak ;p pegi... err.. kena jawab nama tempat ke nama negeri ke.. atau cmana ye.. hehe.. blur lak dni. okeh dni cuba ye..


pegi.. err.. pegi tempat ada pantai2?

mahira oya said...

bercuti ke pulau...

norhaizan said...

wah ada contest lagi..hihi..komen kat entry ni kan..so, nor pun nak join la..nor teka bercuti kat langkawi...betul x??

A N A K - A N A K K U said...

adoi nie y aku pening nie nak teke meke nie....oklah aku agak ko pergi sini..sbb ko x bg limit teka kan
i) cameron lagi
ii) pangkor kot
iii) bukit merah lake town resort
iv) melaka
v) same jwpn ngan ko...hahahah

..nOj.. said...

ceh camne nk teka ni. takde clue ke. bg la clue sket. tp aku tetiba nk teka LANGKAWI.

Nida said...

Pergi Cherating...

AngahSayang2314 said...

angah rasa gi langkawi kot

~aSHa~ said...

nak nak nak ehehehee

::Mamalyna:: said...

salam, saya nak teka...p PORT DICKSON

chugie said...

ko g cameron ye ra? huhuhu

Zura said...

hehehehe....ade sesapa lg nk teka...

A N A K - A N A K K U said...

ra ko x tetapkan brp pilihan kene teka so, aku teka nie

i) pangkor
ii) cameron tmpt biasa mu
iii) fraser hill
iv) jawapan aku same mcm ko...

hahahahahah

Zura said...

aku ambik yg 1st je...

nEa FleriDa said...

penang kot.. hee

NahDaTuLIzaH said...

Aku rase ko balik melaka ni...

betul tak?

~aSHa~ said...

bukit tinggi?

Zura said...

:)

|| NaFiRaa || said...

nak teka jugak!!!! urrmmmm...

teka....gi bukit merah kot..

muehehhe..

*harap2 mengenalah tekaan ku..aminmm..:)

Lovely Bella said...

ermm.. bercuti di rumah je kot.. heheh salam singgah di waktu pagi :)

LanaBulu said...

Selamat bercuti..