Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, July 22, 2010

Hujung Bulan Setiap Bulan

Assalamualaikum....




Korang penah tak rase sebusy cm nie...hehehe...aku penah...tapi tue mase aku take over keje mber aku...rase tak cukup masa je...mainpower kurang kan...pastue kena plak kite yang ambil alih keje drg...so inilah jadinye...

Kalau orang yg keje account department sure tahu betapa bz nye makhluk yang mencari rezeki dalam bidang ini...nak nye hujung² bulan dan akhir tahun...tutup akaun katanyee...so bile dh hujung² tue rase kaki tangan mcm MahaGandi (ye ke, aku bantai je ayat nie)...hikhikhik...

Walaupun dh hujung bulan nie byk nak kena prepare tuk gaji staff...tapi mase untuk berblogging, berchatting, berFB, beremail...seakan ade je...hehehe...tapi keje siap on time tak pe...aku akan make sure keje aku finish on time....

Sebab bile aku jenis workerholic, mmg aku tak pandang kiri kanan dah...tp itu klau giler keje merasuk diri...biasenye susah lah nk kena rasuk (giler keje)...hahaha....keje tak penahnye serius...tak de matlamat...jnji hujung bulan dpt gaji...

>>>Mana nak maju nie...tapi terase nak study baliklah...



Free Signature Generator

10 comments:

NahDaTuLIzaH said...

keje..keje..keje..jum keje..huhuhu

chugie said...

nama pun keje ra..

tp ko tu x ujung bulan pun mmg bz sokmo!

Zura said...

jommmmm...keje smpai pengsan...

Zura said...

hehehe...kekdg buat2 bz..

|| NaFiRaa || said...

kalo ai betol2 bz time nak audit!!! x cukup kaki tangan rasanya.. bos pon x berani nak tegur ai dh.. muehehe

Zura said...

hehehe...smpai bos pun takut...

A N A K - A N A K K U said...

erm sibuk, x sedar mase berlalu....free x sabar tunggu nk balik...uwakakakaka

Zura said...

erm...aku rase baik kite bz lg...th2 je umur dh 40....hahaha...terlalu bz sgt...

AngahSayang2314 said...

angah tak de la rasa sebuzy zura tapi angah bila kena time half of year perhhh memang perit tueee

Zura said...

hehe...kekdg buat2 bz.....