Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, July 2, 2010

Parking Yang Salah

Assalamualaikum....



Kalau dulu selalu aje aku complaint driver kat Malaysia nie kan...hehehe...mcm bagus...nie aku nk complaint plak cara orang parking kete...hai complaint lagi ke...tayar tak lurus...erm...rosak kete...abis...
>>>Sayangilah harta benda anda...hutang tak abis kete dh rosak...


Free Signature Generator

8 comments:

~♥ iella ♥~ said...

nak wat cmna...dah pandai sgt....

ardinihumaira said...

ha ah kan.. kasi kat dni la kete tu.. konfem dni pakim elok2 hehe

A N A K - A N A K K U said...

hahahaha ra, aku baru jer parking mcm nie...dah turun kete tgk tyr x lurus, mls lak nak betolkan..leh lak mcm tuekan...heheheh

Zura said...

erm..tue yg payahnye org terlampau pandai nie eilla...

Zura said...

nti akak ckp kat owner tue ye dini...hehehe

Zura said...

ko mmg...aku klau bapak aku xbebel sure aku pun cm ko je...maleh nk betulkan...kakkakaa

AngahSayang2314 said...

tahu tak pe zura nak buat macam mana diorang banyak duit tul tak???? hehehe

Zura said...

erm...bapak dorang cop duit...