Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, July 27, 2010

Hanya Mampu Terliur Sahaja

Assalamualaikum.....


Waaaaaaaaahh...selera tul aku tgk kek cekelet nie...ade org nk buat surprise kat aku mase b'day aku tapi dek kerana hal² yang tak dapat di elakkan terpaksalah ktorg cancel kan perjumpaan ktorg on that day...

>>>Pastue dapatlah gambar kek je...uwaaaaaaaaaaaa...aku terliur...pujuk hati sendiri...'bkn rezeki ko zura'...pape pun tq pd org itu sbb nk buat surprise kat aku walaupun tak menjadi...


Free Signature Generator

4 comments:

ardinihumaira said...

gulpppp...
dni pun tumpang tengok gak. sedapnyaaa ;)

AngahSayang2314 said...

sabar ye zura bukan rezeki ko pun nak buat mcam mana kan???

Zura said...

hehehe...th dah...dini kan suke coklat..

Zura said...

tgh bersabarlah nie angah..klau x dh berguling2 nak kek tue...