Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, November 16, 2009

Kerana Resit

Assalamualaikum...

Dek kerana resit nie hilang malu aku...hehehe...ari jumaat aku isi tank kete aku kat caltex subang...sbb nk cari minyak ron97 kan...selalunye isi petronas atau esso...dua² nie ade kad mesra & smile tp caltex xde card...

Pas dh bg cashier tue duit aku dok berdiri kat depan dia...mcm nk nuggu dia give back card kat aku...walhal mana ade card...pastue cashier tue tnye "nk resit ke" terus aku angguk² blur...dlm kepala terus teringat cite Ena ngan Zie...hehehe...


Nasib baik ade resit nie klau x mmg malu giler lah...



Free Signature Generator

10 comments:

BULLET said...

huahahaha...ape da blur. len kali kalau dia tanye nak resit ke, cakap la nak free gift kalau ade...kan kan kan

Zura said...

byklah ko bullet..

lemonade said...

mujur ade resit kalau x... alahaiiii...

lemonade said...

mujur ade resit kalau x... alahaiiii...

::alwaniamalini:: said...

hahahahahhaha...
adeila..nasib baik ada resit kan..kalo x msti ngn cashier2 tu blur hahaha

Zura said...

hahaha...pdhal sblm nie xkesah pun ade resit ke xde...

Snowwhite Zone said...

hik3... hi zra, lm x singgah sini.. bz byk anis bln lps, bln ni n bln depan. so x sempat nak bjln kat blog2 kwn.

anis selalu jugak dlm keadaan blur bila kat station minyak..

Zura said...

hehhe...xpelah anis...pelan2..bz byk duit pun byk masuk...hehehe

zh-ena said...

kehkehkehkeh hahahahahhahah dah terkena mcm aku la plak..hari tu gelakkan kan aku kan..skang dh terkena :D

teringat time aku blur depan casher tu

Zura said...

haahhaa...dh rase dh...hehehe..mmg malu siot nasib baik ade resit penyelamat...