Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, November 25, 2009

% Komitmen Keje Kita

Assalamualaikum....

Td bos aku bertanya psl komitmen keje...tp dia tnya kat member aku lah...dia tanye cm nie lah lebih kurang..."adakah kamu sume buat keje betul²"...mber aku jwb balik..."x..kdg² saya buat keje pun memain jgak"...

Betul sungguh jawapan mber aku tue...klau di tanye sume org sure drg pun akan jwb cm tue...xsume staff komitmen terhadap keje...contohnye aku...dlm buat keje aku sempat lg update blog cm skrg nie...

Rata² aku dgr pun buat bende yg sama...klau x, x bergeraklah dunia blogger nie...email² nie...YM...twitter..facebook...friendster...mcm² lg lah....aku raselah, aku betul² buat keje cume 40% klau xbz...klau bz, up lah sikit %...

Krg pun sure cm akunye...klau x, xdelah sempat nk comment entry aku...buzz aku dlm YM...invite lg dlm FB...hehehe...



Free Signature Generator

8 comments:

A N A K - A N A K K U said...

tp ra xdelah komitmen keje aku 40% jer, dlm 70% gak...kalau bz terus 95%...kira aku rajin skit dr ko ler...;p

Zura said...

ko mmg rajin dr aku...komitmen ko tinggi tue...

Arief Arf said...

eh tak la.
aku komited seratus peratus bila buat kerja.
komited sangat sampai tertidur terus!

hahaha

Zura said...

waaahhh..itu sudah bagus...bkn senang tue nk komited smpai cm tue sekali...amalkan selalu...hehehe

norhaizan said...

hahhaha..betul betul..setuju sgt...macam terkena kat btg hidung sendiri..bila la nak berubah yer..

zh-ena said...

hahahhahaha setuju..takder la asyik buat keja ajer kan

Zura said...

hahaha...tue lah org tua selalu ckp melentur buluh biar dr rebung nye...kite nie dh jd buluh lemang dah...

Zura said...

th sgt dah...penat tue nk concerntrate keje je