Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, November 19, 2009

Betul ke..?

Assalamualaikum....



Td terbaca ade satu blog tue...betul ke Nur Kasih akan di filemkan....erm...filem berkisahkan sambungan selepas abis 26 episod dlm drama nie...aku tgh gile ngan cite nie...famili aku perli pun aku buat dek je...



Free Signature Generator

7 comments:

zh-ena said...

biasanya klu buat sambungan @pun di angkat menjadi filem mesti dh tak best

BULLET said...

betul ke ni? nak tengok la kalau camtu...obses gak ngan citer ni

BULLET said...

betul ke ni? nak tengok la kalau camtu...obses gak ngan citer ni

Zura said...

tp na kan...klau dia buat smbungan xsmestinye xbest...tp klau dia tiru balik dr drama tuk d filemkan biasenye mmg xbest sgtlah..excited nk tgk pun xdelah...

Nk best klau pelakon tue di kekalkan n x meleret...tp filem nk meleret cm ne nye...cite pun 1 1/2 jam je...

Zura said...

hai...ko pun sama giler ngan cite nie bullet...bagus22x...leh jd geng...

AmirMuqri said...

Kalau aku jadi director filem tu sumer pelakon asal tu aku buang aku amik budak baru cam Erry Putra, Adi Putra, Heliza, si Capik, Mawi pun boleh tapi watak Sarah tu bagi kat SiGedik yang berlakun pisau Cukur baru ni. Gempak tak agak2 hehehe

Zura said...

nasib baik ko bukan director...