Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, November 20, 2009

Dinner Kami Orang

Assalamualaikum.....

Malam td ktorg g makan kat McD lagi...adik aku Ceah br dpt gaji...hihihi...bkn gaji...tp dpt balik advance umah sewa dia mase study dulu...so dia dh berniat nak belanja mak ktorg...ktorg suke makan kat McD nie sbb burger dia kaw kaw spicy...

Lepas solat maghrib ktorg bertolak dr umah....ktorg nie mmg dh habit kot asal nk g memana sure gobau...maknanye di sini...mesti ade selisih faham sikit sapa nk ikut sapa xnk ikut...selalu cm tue...klau xberkosak x sah...

Mule² adik aku izah nk ikut pastue xjd plak...pastue adik aku Ain plak malas nk ikut...bile aku xnk ikut memasing bising suruh ikut...itu yg jd ktorg bergaduh² manja tue...mak aku diam je...jnji dia tetap ikut...hehehe...dh th sgt pi'il anak² dia...

Ada cite d sbalik order ktorg nie...aku xthlah sapa salah...tp yg pasti cashier tue salah...adik aku minta 5 set Mc Value....1 set take away...yg smpai 4 set tp air terlebih satu....cashier tue xdgr kot...dlm resit nasib baik dia count tuk 4 set...

So kesimpulan di sini...air aku tue free...sbb aku xde burger...adik aku suruh ambik burger Izah dulu nti beli burger lg satu....harga Double Big Mac tue sama harga klau kite beli set kan...aku mmg x alert bab price nie...klau aku th itu harganye mmg aku beli set je...



Sementara menunggu adik aku order aku buat bunga sos² nie...

Org dh Q tp kaunter satu je bukak....tp mlm smlm org xramai plak mkan McD...mcm smlm aku g penuh meja...nie smpai dh nk tutup pun still xrmai jgak...

Pintu masuk The Store....dulu selalu je shopping kat situ...lah nie boleh d kira....aku suke lg environment The Store dulu compare yg skrg nie...dulu depan pintu masuk komplek nie ade car park tp skrg dh macam² kedai naik kat area situ...tiap kali nk g, kena naik atas parking....





Nie Double Big Mac aku...nganga mulut besar²...koyak mulut aku nk ngap burger nie...
Nie Quater Pounder mak aku...adik aku Ain ngan Ceah makan Chicken Mc Deluxe...yg berbungkus kat atas tue adik aku Izah punye...dia tapau aje...dia order set Double Big Mac...

Free Signature Generator

4 comments:

zh-ena said...

dah lama tak msk mc'd the store

tapi ko perasan tak ra the store dh tukar name tau..skang nie jd kompleks sg.buloh

Zura said...

lama dah perasan...nama komplek tue komplek sg buloh...tp bkn the store yg tukar nama lah...sbb kan dlm komplek tue byk kedai xkan the store plak dpt nama so dia jdkan lah komplek sg buloh...

tp aku xsabar nk tunggu komplek yg kat tapak MSG tue siap...

chugie said...

ra, lepak lah kat MCd BRP, lagi best. Happening tu! jom ra, nnti nak lepak bg tau aku ek!

Zura said...

a'ahla zie...aku lupe kat brp ade mcd...klau ingat smlm aku ajak drg g sana...