Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, November 9, 2009

Magnum vs Walls

Assalamualaikum...

Malam semalam aku ajak adik aku Ain g Sg Buloh...sbb nk bank in kan duit tuk kakak sepupu...adik aku br balik keje aku dh ajak dia temankan...dia malas tp aku ajak gak...lantaklah...bkn suruh kuar pun...

Bile ckp nk g Sg Buloh...ramai lah yg mengirim..kakak aku suh belikan ubat cair taik telinga tuk anak dia kat farmasi....pastue belikan bun tuk anak dia nk makan...yg adik aku Izah plak suh beli penyapu lidi...ish...mengambil kesempatan betul krg nie....

Smpai je Sg Buloh kena gak Ain kuar...memule g bank dulu sbb takut ramai org...nasib xramai...so ngan lenang nye aku bank in kan duit...pas tue g 7E...nk g farmasi tutup plak...g lah beli penyapu lidi...dpt la aku beli penyapu tuk umah yg dh mcm misai sebelah je gayanye...





Giler memalam makan ice cream...cedapnyeeee...adik aku ambik ice cream magnum...aku ambik ice cream walls je...tp mmg slurpppp lah....






Free Signature Generator


6 comments:

chugie said...

mak ai.. sempat lg jamah is krim dlm cuaca hujan lebat ni??

jai@jezz said...

ishk.... menggugat keiman betui... nak jerkk aku pi carik aiskrim skang ni...

Zura said...

bantai je zie..terase nk mkn beli aje...bkn kire cuaca pun

Zura said...

jezz klau nk beli...beli lebih sikit, meh pas kat sini...

zh-ena said...

woooo mlm2 pun mkn ice cream ker..

Zura said...

xkire na...klau keinginan dh memuncak...