Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, November 14, 2009

Tolong Jawab

Assalamualaikum....

Hari nie ari sabtu...biasanye ari sabtu nie keje xbyk sgt tp xthlah klau tetibe ade keje...erm...aku nk th sgt ape reaksi krg bile keadaan ini terjadi...sila bace smpai abis ye....

♫ Satu hari sdg krg jnjalan kat shopping complex atau pasar malam atau pasar pagi atau bukit bintang atau sunway lagoon atau sunway pyramid atau kat memana lah walau dlm toilet sekali pun...tetibeeee...jeng jengg jengggggg...ade seorg di kalangan blogger atau lebih tepat lg follower krg....dtg menyapa krg...sbg contoh : "awk nie zura merry go round kan" atau "awk nie ena zh bucuk kan" atau "awk nie sayangku iman kan" atau "awak nie zie eizmierah kan" atau awak nie "my lovely twin kan" atau awk nie shumierain kan"....ape reaksi krg...then ape akan krg buat pastue....?????Adakah krg akan.... ♪

* Terkejut then tergamam seribu bahasa
* Tetibe rase nk melompat sbb terase diri tue glamer sgt
* Tersenyum terus pengsan sbb jntung terhenti
* Biase je mcm org xde perasaan pastue say good bye n blah bodo je
* Termanggu² tp still undercontroll then terus belanje org tue makan
* Blur² then terus jd gagap n terus nyanyi lagu Stacy Gagap
* Terus keras kat situ xgerak²
* Terkejut then terus berborak mcm org dh lama kenal
* Terkejut then terus mintak maklumat diri tuk berkenalan lebih rapat lg
* Tergamam then terus menjerit memanjat syukur sbb dpt jumpe
* Seluruh badan mengigil mulelah sakit parkinson dtg menyerang
* Buat² xdgr then terus ckp "awk nie sapa erk"

Haahhh ini adalah sebahagian reaksi kite atau mungkin krg ade reaksi lain ke...krg citekan lah reaksi krg tue erk...xkesahlah nk cite dlm box komen aku ke atau nk buat entry psl nie ke...ade keje sikit krg nti...berupdate lah blog krg tue...☺



Free Signature Generator

9 comments:

::alwaniamalini:: said...

hahaha..kalo wani la kan..sure terbeliak mata hehe..tak sangka ada org cam kan..pastu mesti tersipu2 malu..... :D

NahDaTuLIzaH said...

mule-mule aku bt blur...pastu aku tye la "awk ni sape ye?camne leh kenal sy ye?"pastu borak la ckit2 dgn die...

**tp lubang idung da kembang sbb prasan glamer...huahuahua**

~ain said...

ain pernah jadi gini.. buat muka dulu.. muka pelik laaa... hahahha.. lepas tu baru macam.. eh.. a'ah.. ye.. ye.. lepas tu baru salam-salam.. ahhaha.. gugup seh.. gugup.. hahahah (rasa macam artis jap) ~perasan!

Zura said...

terbeliak mata tue sure adenye wani...smpai nk terkeluar rasenye...

Zura said...

wahhh...krg berdua mmg gile glamer tue...hehehe...xpe perasan sekali sekala kan..bkn senang org nk kenal n sapa kite tetiba...

LanaBulu said...

Hulurkan salam perkenaln je lah..hee
cool..
bukan bucuk..tapi wangiii..gitu..ok

Zura said...

betul tue...either kite kenal atau x...dh org kenal kite...

zh-ena said...

klu aku la..salam dulu..pastu tanya la link dia aper pastu yg PASTI amik gambo heheheheheheh

kata blogger tegar..gambo tu wajib :D

Zura said...

ko mmg