Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, November 25, 2009

Berhemah Di Atas Jalan Raya

Assalamualaikum...

Semalam balik mase kat simpang kuar dr ternak itik Paya Jaras tue ingatkan nk cross cepat² biar aku depan bajak nie...sekali ade moto plak yg memusnahkan harapan aku...so terpaksalah terkedek² ikut bajak nie....

Aku cukup malas bile dpt ikut bajak nie...al-kelembapan sungguh...buat aku pun drive ala² irama malaysia...mulelah jd driver berhemah tahap gaban...tp skrg nye bajak dah laju sikit compare yg dulu²nye...



Bajak yg lemah gemalai di atas jalan raya...


Jalan nie dah tar...br best nk pecut....

Aku suke suasana ptg...damai je...gmbar nie gelap sikit....



Free Signature Generator

6 comments:

A N A K - A N A K K U said...

hehehehe...diorg dah tukar engine lah ra....tp mcm best jerkan, terasa suasana kg pepetang mcm tue, aku dok bandar x rase mcm tue...;p

zh-ena said...

mmg tak suka drive belakang bajak nie..lembap gila

Zura said...

erm....tp ko ade tasik biru ape...lg best...

Zura said...

mmg pun...nk menangis rase ikut belakang bajak nie...

~ain said...

hahah.. ini siput di jalan raya ni..

Zura said...

siput sedut...