Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, November 20, 2009

Jika Di Beri Pilihan

Assalamualaikum....

Wahai kaum hawa sekelian....sanggupkah krg pkai kasut mcm kat bawah nie...unik tp seksa...klau krg d beri pilihan mana satu kasut krg nk pakai...hehhe...sanggup keee....baik berkaki ayam kot klau cm tue gayanye...


( 1 )


( 2 )



( 3 )



( 4 )


( 5 )


( 6 )


( 7 )


( 8 )



( 9 )





Free Signature Generator


8 comments:

3zz3 said...

ok.....aku suke entry ni....
interesting.....
but...
rela berkaki ayam...

Zura said...

tq...betul tue..

zh-ena said...

kasut no.1 - tak rela nak pki sbb confirm akan tergolek..pki 3 inci pun rasa mcm nak terjatuh..klu mcm tu confirm aku menyembah bumi hehehehehe rela la berkaki ayam

kasut no.2 - pelik plak aku tgk..maner tapaknya

kasut no.3 - shape dia cantik..tapi yg rak best ader plak hood bhg depan keta..klu aku aku spray ajer colour biru pastu baru aku pki..mesti cantikkan


kasut no.4 - seksa jiwa dan raga aku nak pki kasut nie..aku rasa pki pg tgh pun aku tak siap lg nak tarik tali kasut tu bg ok heheheheheheh tak rela kaki ayam pun aku sggp drpd pki kasut mcm tu..confirm msk tong sampah


kasut no.5 - aku dh la tak suka ikan pastu nak pki kasut bentuk mcm tu ..takder la kembang tekak aku nnti


kasut no.6 - taknak la pki kasut nie baik kaki ayam cantik lg kaki aku dr pki kasut tu hehehehehe tak suka plak tu colour kuku dia..burukkk


kasut no.7 - saper la nak pki kasut bentuk kaki kuda tu..buruk gila


kasut no.8 - mcm kasut nak pergi medan perang ajer


kasut no.9 - bukan aku nak pki aku nampak ajer aku dh lari lintang pukang..tak rela uuuu...nnti klu aku pki ramai plak angkatan tikus follow aku hehehehehehe


yg pasti tak rela nak pki..

Zura said...

hahaha...aku pun geli tgk kasut yg last tue...

LanaBulu said...

Buat apa lah nak siksa diri..ambillah yg sedang dan selesa...hiisss..ni orang pompuan..hee

Zura said...

hihihi...dh nama pun org ppuan surelah nk bergaya sakan...

Ummi Fitrah said...

he he, aku minat pakai kasut tumit tinggi tapi tak la sampai 5 inci... tapi hb aku terus anti kasut tumit tinggi

Zura said...

5 inci tu nk kasi kaki lumpuh terus tue...