Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, November 10, 2009

Nak Tunggu Dulu

Assalamualaikum...

Second time nuffnangers aku sbyk ini....berkembang sakan blog Merry Go Round nie...leh jd kembang semangkuk geng nie....hehhe...tenkiu ye kawan² yang sudi masuk blog aku ini...ape aku tipu krg pun krg bknnye th...hahahha...

Gurau je...cite dlm tue sumenye benar² belaka...tiada adaptasi dr memana kes pun...cume xsume bleh d kongsi ye....nuffnang aku pun smkin naik RM nye...nk click kat cash out cm sayang je...ialah nk kumpul berjerih...

Nti²lah aku click...dlm masa 5 bulan aku serve nuffnang aku dpt RM yg okeylah..xdelah byk mana pun...cukup lah sekadar nk beli poshe (betul ke spelling aku nie)....hehehe...tipu sgt...nti klau aku terase nk kuarkan aku akan jerit satu dunia...





Free Signature Generator

6 comments:

BULLET said...

gambo bullet ade la dalam tu...suke2

Zura said...

ko kan mmg glamour nye manusia...xleh nk di nafikan lg tue..teruskan lah keglamouran tue ye bullet...akak sokong ko dr belakang..hehehe...

haniey said...

nnt bley la blanje... :)

Zura said...

:D...

zh-ena said...

wooo gambo aku takder lg..jap aku klik2 skit

Zura said...

selalunye ade je...