Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, November 5, 2009

Kelecehan

Assalamualaikum...

Oleh kerana malas nk berenti beli kuih ini saje lah aku mkn sementara tunggu lunch....bercinta betul nk singgah beli kuih...klau kita berdua atau bertiga senang sikit nk berenti singgah...ini sensorang drive...payah n liat...

Org ppuan klau singgah nk beli kuih atau nasi lemak...first at all matikan enjin tutup air-cond, radio...pastue kuarkan purse (klau malas nk bwk handbag)...pastue handbag sorokkan bawah sit sebelah...kena sorokkan...itu org ppuan...

Tdi aku tgk org lelaki singgah nk beli kuih...alamak punyelah senang....kedai yg dia nk g tue plak sberang jalan...dia parking...matikan enjin ngan tingkap xnaikkan then kuar...lintas....aku rase xsmpai 1 minit dia buat sume tue...klau org ppuan makan mase 2 minit kot...

Adekah org ppuan nie serba serbinye leceh atau org ppuan nie seorang yg alert terhadap keselamatan diri dan harta benda....????Pada aku jawapannye ya...krg plak cmne...???




Biskut gula...




Free Signature Generator



10 comments:

chugie said...

dah termaktub, perempuan dan lelaki itu tak sama ra...

NahDaTuLIzaH said...

aku pon kalau berenti tepi jalan nak beli kueh pon musti naikkan tingkp, matikan enjin, matikn radio, kuarkn purse dr handbag, nyorokkan handbag bwh car seat, kuar kete, tutup pintu kete and kunci kete. Walopon kedai tu 2 or 3 langkah je.
Name pon langkah berjaga-jaga. beringat sebelum terkena kan...

Zura said...

mmglah xsama tp perwatakan tue...

Zura said...

samalah kite...tue psl malas nk menyinggah...byk nau keje nye

~ain said...

mmg pompuan leceh sikit. macam2 kena jaga. contoh, pakaian kita semua ada yang dalamnya. kalau lelaki ape je yang ada dalam? seluar je kan?

kita? semua ada yang dalam.. seluar.. baju.. kain.. tudung ah.. semua ada yang dalam.

tapi sebab itu laaa lelaki dijadikan untuk wanita. untuk saling melengkapi..

YanDarwisy said...

Helloppp salam singgah. Cedapnya bitut juga dia...

Zura said...

ayat terakhir tue bagus sgt ain..

Zura said...

salam singgah juga...thanks sudi singgah

zh-ena said...

memang berlainan kaum hawa dan adam nie..

mmg lelaki semua amik mudah..kita yg perempuan plak yg melecehkan semua benda pdhal sempoi jea benda tu

Zura said...

hahaha...sbb tue lelaki suke ckp ppuan nie leceh